Drimble

Evenementen in Klazienaveen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Klazienaveen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over klazienaveen

Evenementen in Klazienaveen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Emmen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Emmen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Klazienaveen

FotoEvenementPlaats
KlazienaveenDrenthe loopfestijn in Klazienaveen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 26 mei 2019

Programma De organisatie heeft de starttijden van alle afstanden bekend gemaakt. Het programma begint om 17.00 uur met de jaarlijkse... (lees verder)

KlazienaveenKoningsdag 2019! Emmen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 27 april 2019

Vrijmarkt Emmen Op zaterdag 27 april 2019 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. Op deze dag wordt ook de Vrijmarkt in het centrum van... (lees verder)

KlazienaveenMonarch Rally voor het goede doel!
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 15 april 2019

Goed doel Zondag 14 april organiseert de rotaryclub Emmen- Monarch een deze rally voor een goed doel: 2 ``racerunners``... (lees verder)

KlazienaveenKinder Kermis
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 april 2019

Kermis plezier! Kermis voor kinderen gevestigd aan het marktplein in Klazienaveen Van 3 april tot 7 april in de voorjaarsvakantie!  (lees verder)

KlazienaveenBack To The Music
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 maart 2019

Boney M. Boney M. kent vele hits waaronder: Rivers of Babylon, Daddy cool, Ma Baker, Hooray! Hooray! It`s a holi-holiday, Rasputin,... (lees verder)

KlazienaveenLightrun in Klazienaveen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 23 december 2018

Tijdens de gezellige kersttijd start dit jaar opnieuw de prestatieloop de Lightrun. Op zaterdag 22 december is het centrum van... (lees verder)

KlazienaveenHardrock Nacht Klazienaveen
Locatie: Buurschap Ons Belang Kruiwerk 40 Klazienaveen
Wanneer: Op 21 december 2018

Na 30 jaar weer een ouderwetse Hardrock Nacht in Klazienaveen zoals die werd gegeven in de jaren 80 in cafe De Trambrug, ook wel bekend als... (lees verder)

KlazienaveenNK loopfiets 2018
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 juli 2018

Uniek in Nederland: Rapid Wheels is de eerste vereniging die loopfietsactiviteiten voor kids van 2 t/m 5 jaar organiseert. Sport, plezier... (lees verder)

KlazienaveenTriathlon Klazienaveen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 juli 2018

Zondag 15 staat sportdorp Klazienaveen weer in het teken van de ?PLUS FISCHER Triathlon Klazienaveen? en de Noord-Nederlandse... (lees verder)

KlazienaveenDrenthe Loopfestijn Klazienaveen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 27 mei 2018

Dit jaar vindt het Drenthe Loopfestijn plaats op 26 mei in Klazienaveen. Deze 35e editie van het Loopfestijn is een jubileum, dus het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Barger-Compascuum Emmen Emmer-Compascuum Erica Klazienaveen Klazienaveen-Noord Nieuw-Amsterdam Nieuw-Dordrecht Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Roswinkel Schoonebeek Veenoord Weiteveen Zandpol Zwartemeer
Terug naarEvenementen gemeente EmmenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: