Drimble

Evenementen in Nieuw-Amsterdam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuw-Amsterdam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuw-amsterdam

Evenementen in Nieuw-Amsterdam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Emmen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Emmen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuw-Amsterdam

FotoEvenementPlaats
Nieuw-AmsterdamDubbeloptreden Annemarieke Coenders en Timo Septer
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Timo Septer Timo Septer was finalist van het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2003 en won de jury- en publiekspijs in Zwolle. In... (lees verder)

Nieuw-Amsterdam5de Dorp met Vaart- Loop
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Programma Start: vanaf 13:15 uur t.h.v. `Het Café Nieuw- Amsterdam` Finish: t.h.v. `Het Café Nieuw- Amsterdam` ... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamMoederdag fair Nieuw Amsterdam
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Zaterdag 11 mei organiseert de activiteitencommissie van de Noorderkerk Nieuw Amsterdam een Moederdag fair, boekenmarkt en een kleintje... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamConcert met Marjolein Meijers & haar band
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 15 april 2019

Marjolein Meijers Marjolein leidt het publiek door haar muzikale leven, samen met de geweldige muzikanten: Walter (viool, mandoline,... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamKunst & cultuurroute
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 oktober 2018

U kunt genieten van kunst in verschillende technieken op onverwachte locaties. U ontmoet enthousiaste kunstenaars die u graag meer... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamBeleef de Oogst! Op Smakelijk Erf
Locatie: Smakelijk Erf
Wanneer: Tot en met 17 september 2018

Ontmoet tijdens deze kleinschalige markt de lokale en (h)eerlijke bedrijven van Zuidoost Drenthe: Bakhuus Tilly Braams, Blauwe Bessengaard,... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamSteek uw eigen asperges
Locatie: Aspergeboerderij Sandur
Wanneer: Tot en met 1 juli 2018

We laten jullie in deze excursie de teelt van asperges beleven. Dat kan d.m.v. een rondleiding, informatie over de teelt of bereidingswijze... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamCulinaire avonden
Locatie: Aspergeboerderij Sandur
Wanneer: Tot en met 25 juni 2018

In de Fresh Food Academy van Aspergeboerderij Sandur organiseren we In de maanden april, mei en juni regelmatig culinaire avonden. Op deze... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamPWZ Zuidenveldtour
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 29 april 2018

De PWZ zuidenveldtour is een internationale UCI 1.2 wielerklassieker voor mannen. De start is om 12.00 uur in het centrum van Dalen en de... (lees verder)

Nieuw-AmsterdamWorkshop Compost maken
Locatie: Smakelijk Erf
Wanneer: Tot en met 30 maart 2018

Wil je een gezonde ecologische (moes)tuin met een gezonde bodem waar je groenten, kruiden, bloemen en planten goed op groeien, dan is... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Barger-Compascuum Emmen Emmer-Compascuum Erica Klazienaveen Klazienaveen-Noord Nieuw-Amsterdam Nieuw-Dordrecht Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Roswinkel Schoonebeek Veenoord Weiteveen Zandpol Zwartemeer
Terug naarEvenementen gemeente EmmenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: