Evenementen in de Gemeente Emmen

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Emmen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente emmen

Evenementen in de Gemeente Emmen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Emmen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Emmen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Emmen

FotoEvenementPlaats
VeenoordVan Gogh Huis Drenthe
Locatie: Van Gogh Huis
Wanneer: Tot en met 1 maart 2025

Regelmatig geeft het Van Gogh Huis te Nieuw Amsterdam Veenoord workshops schilderen. Wil jij ook schilderen als Vincent van Gogh in een... (lees verder)

EmmenWarenmarkt Emmen
Locatie: Marktplein en Hoofdstraat
Wanneer: Tot en met 29 mei 2020

Iedere vrijdag in het centrum van Emmen: De Grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Meer dan 100 kramen met allerlei diverse... (lees verder)

EricaIndustrieelSmalspoormuseum
Locatie: Industrieel Smalspoor Museum
Wanneer: Tot en met 1 november 2019

Opening van het seizoen 2018. Bezoek het Industrieel Smalspoor Museum. Maak een rondrit door het Amsterdamsche Veld, een rondleiding door... (lees verder)

ZwartemeerHuifkartocht door het Bargerveen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 14 oktober 2019

Rijd mee met de Veenland Express, een moderne huifkar, en ontdek de hoogvenen van Zuidoost-Drenthe. Vooraf vertelt de boswachter van... (lees verder)

EmmenNightwalk Emmen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 21 september 2019

De wandeling voert langs verschillende attractieve locaties in Emmen (de highlights van Emmen), waar activiteiten plaatsvinden op het... (lees verder)

EmmenDe Weltmeister
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 19 september 2019

Ruig multimediaspektakel De Weltmeister is een ruig multimediaspektakel dat laat zien zien hoe een plattelandsgezin zich in 1974 losmaakt... (lees verder)

EmmenUCI Para-Cycling Road World Championships 2019
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 september 2019

Van 11 tot en met 15 september 2019 staan in Emmen de UCI Para-Cycling Road World Championships op het programma. De wereldkampioenschappen... (lees verder)

Emmen17de Internationaal Shanty & Seasong Festival.
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 september 2019

Gevarieerd aanbod Ook dit jaar is de stichting shanty cultuur er weer in geslaagd om u een gevarieerd aanbod van koren voor te stellen uit... (lees verder)

EmmenLandelijke Fair in Zuidbarge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 september 2019

Een fair met zo`n 50 unieke standhouders, op een prachtige locatie achter het dorpshuis, waar u heerlijk kunt rondneuzen tussen stands... (lees verder)

EricaIndustrieel Smalspoorcentrum.nl
Locatie: Industrieel Smalspoor Museum
Wanneer: Tot en met 26 augustus 2019

Het Industrieel Smalspoor Museum in Erica heeft een collectie van wel 100 locomotieven op verschillende spoorbreedtes. Het museum heeft... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Barger-Compascuum Emmen Emmer-Compascuum Erica Klazienaveen Klazienaveen-Noord Nieuw-Amsterdam Nieuw-Dordrecht Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Roswinkel Schoonebeek Veenoord Weiteveen Zandpol Zwartemeer
Terug naarEvenementen regio EmmenEvenementen provincie Drenthe

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: