Drimble

Evenementen in Kerkenveld

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kerkenveld. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kerkenveld

Evenementen in Kerkenveld

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Wolden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Wolden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kerkenveld

FotoEvenementPlaats
KerkenveldOktoberfest Alteveer
Locatie: oktoberfest alteveer,
Wanneer: Tot en met 9 oktober 2016

Het gootste Oktoberfest van het noorden in een mega grote duitse feesttent met artiesten uit oostenrijk en nederland. Een bar van maar... (lees verder)

KerkenveldAlke-fair 14 november van 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12, Alteveer Gem. De Wolden
Wanneer: Op 14 november 2015

Een leuke gezellige fair op 14 november voor jong en oud en overdekt. Er staan versch. stands o.a. proeverijen, mode en accesoires,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer (De Wolden) Ansen De Wijk Drogteropslagen Echten Eursinge Kerkenveld Koekange Linde Ruinen Ruinerwold Veeningen Zuidwolde
Terug naarEvenementen gemeente De WoldenEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: