Drimble

Evenementen in Echten

Hieronder staan de evenementen gehouden in Echten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over echten

Evenementen in Echten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Wolden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Wolden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Echten

FotoEvenementPlaats
EchtenPaaswandeling Echten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 22 april 2019

Eerste paasdag organiseert het Huus met de Belle in Echten een paaswandeling. U kunt kiezen uit een wandeling van 5 of 10 km. De 5 km... (lees verder)

EchtenWinterwandeling Echten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 13 januari 2019

De vrijwilligers van ?t Huus met de Belle in Echten organiseren zaterdag 12 januari een mooie winterwandeling.  Er kan gekozen worden... (lees verder)

EchtenSfeervolle kerstwandeling
Locatie: Vakantiepark Westerbergen
Wanneer: Tot en met 27 december 2018

Een sfeervolle wandeling door het prachtige bos rondom Westerbergen. Onderweg loopt u over heide, langs schitterende vennen en misschien... (lees verder)

EchtenWesterbergen Nazomerfair
Locatie: Vakantiepark Westerbergen
Wanneer: Tot en met 16 september 2018

In het weekend van 15 en 16 september 2018 barst Westerbergen uit haar voegen tijdens de Nazomer Fair! Houd je van vertier, shoppen,... (lees verder)

EchtenBellemarkt
Locatie: `t Huus met de Belle
Wanneer: Tot en met 9 september 2018

De Bellemarkt in Echten wordt dit jaar voor de achttiende keer gehouden en zal dit jaar anders zijn dan andere jaren. Net als voorgaande... (lees verder)

EchtenWesterbergen Summertrail
Locatie: Vakantiepark Westerbergen
Wanneer: Tot en met 26 juli 2018

Nog even `knallen` voor, of misschien wel tijdens de zomervakantie? Of gewoon lekker hardlopen in een schitterende omgeving? Dat... (lees verder)

EchtenPaaswandeling
Locatie: Vakantiepark Westerbergen
Wanneer: Tot en met 3 april 2018

Op 2e paasdag organiseren wij een sfeervolle wandeling door het prachtige bos rondom Westerbergen. Onderweg loopt u over heide, langs... (lees verder)

EchtenVriendinnenwandeltocht in Echten
Locatie: `t Huus met de Belle, Zuidwolderweg 2a 2, Echten
Wanneer: Op 10 oktober 2017

`t Huus met de Belle in Echten organiseert de Vriendinnenwandeltocht. En mooie wandelroute van 10 km door de mooie bosrijke omgeving... (lees verder)

EchtenWesterberg`s Feest
Locatie: Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24, Echten
Wanneer: Op 17 september 2017

Zondag 17 september is het zover! De derde zondag van september staat ieder jaar in het teken van het Westerberg`s feest. Wij bieden u... (lees verder)

EchtenTerrasfestival met Mr. Saxo B
Locatie: Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24, Echten
Wanneer: Op 30 juli 2017

Een spetterend optreden van Mr. Saxo B in samenwerking met een DJ. Geniet bij Westerbergen, voel je thuis bij Westerbergen. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer (De Wolden) Ansen De Wijk Drogteropslagen Echten Eursinge Kerkenveld Koekange Linde Ruinen Ruinerwold Veeningen Zuidwolde
Terug naarEvenementen gemeente De WoldenEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: