Drimble

Evenementen in Ansen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Ansen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over ansen

Evenementen in Ansen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer De Wolden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente De Wolden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Ansen

FotoEvenementPlaats
AnsenOpen dag De Veldkamp
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 april 2019

Ongeveer twee jaar geleden is de oude beheerboerderij verplaatst naar de andere kant van de weg, een nieuwe boerderij in een oude... (lees verder)

AnsenModelboetseren
Locatie: Atelier Ansen
Wanneer: Tot en met 28 november 2018

Modelboetseren is een goede oefening om beter te leren waarnemen en om meer gevoel te krijgen voor de menselijke verhoudingen. Door dit... (lees verder)

AnsenExpositie in Galerie Ansen
Locatie: Atelier Ansen
Wanneer: Tot en met 23 september 2018

Elke dinsdag - en vrijdagochtend is Galerie Ansen geopend van 9.30 tot 12.30 uur. Op zondagmiddag 23 september wordt het galerieseizoen... (lees verder)

AnsenPinkenPop
Locatie: Pinkenpop, Ruinerdijk 21, Ansen
Wanneer: Tot en met 28 mei 2017

Pinkenpop 2017 27 mei Na het grote succes van vorig jaar zal dit jaar de tweede editie van het Pinkenpop festival plaatsvinden. Het... (lees verder)

AnsenKerstdiner bij de boer
Locatie: Boerderijwinkel: Jan Steenbergen Biologisch vlees, Dwingelerweg 11, Ansen
Wanneer: Op 17 december 2016

Jan Steenbergen presenteert: "Kerstdiner 2016" Kom in kerstsferen met onze kwalitatief hoogstaande producten verwerkt in een smakelijk... (lees verder)

AnsenZomerexpositie
Locatie: Galerie Ansen, Kerkdijk 10, Ansen
Wanneer: Op 12 juni 2016

Home Hugo GalamaAtelierGalerieContact In een sfeervolle expositieruimte in een oude rietgedekte houten schuur, wordt voor het 13e jaar een... (lees verder)

AnsenOpen dag boerderij Rheebruggen
Locatie: Beheerboerderij Veldkamp, Rheebruggen 3, Ansen
Wanneer: Op 10 april 2016

Maak kennis met de nieuwe boerderij, de Limousinrunderen met kalfjes en kom kijken naar de nieuwe zonnecentrale op het dak van de stal.... (lees verder)

AnsenBeeldhouwworkshop
Locatie: Atelier Ansen, Kerkdijk 10, Ansen
Wanneer: Op 9 september 2015

Een dag of dagdeel beeldhouwen met vrienden, familie of collega`s? In overleg kan een aantrekkelijke workshop worden samengesteld. Er... (lees verder)

AnsenOpen dag biologische Wagyu boerderij(winkel)
Locatie: Boerderijwinkel: Jan Steenbergen Biologisch kwaliteitsvlees, Dwingelerweg 11, Ansen
Wanneer: Op 21 juni 2015

21 juni organiseren wij in samenwerking met BioNext een open dag op onze biologische Wagyu boerderij. Naast Wagyu koeien hebben wij ook... (lees verder)

Ansenexpositie galerie ansen
Locatie: Atelier Ansen, Kerkdijk 10, Ansen
Wanneer: Op 7 juni 2015

Op zondag 28 september expositie einde galerieseizoen van Galerie Ansen van 13 tot 16 uur alle deelnemende kunstenaars van het open atelier... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer (De Wolden) Ansen De Wijk Drogteropslagen Echten Eursinge Kerkenveld Koekange Linde Ruinen Ruinerwold Veeningen Zuidwolde
Terug naarEvenementen gemeente De WoldenEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: