Drimble

Evenementen in Harderwijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Harderwijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over harderwijk

Evenementen in Harderwijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Harderwijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Harderwijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Harderwijk

FotoEvenementPlaats
HarderwijkTaoKalligrafie retreat met Master Sha
Locatie: Bouw & Infra Park
Wanneer: Tot en met 13 oktober 2018

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het diepgaande en transformerende retreat Tao Kalligrafie met Master Sha: Een Source... (lees verder)

HarderwijkKennismakingsmiddag
Locatie: Eigen terrein
Wanneer: Op 16 juni 2018

Zaterdag 16 juni is er weer een kennismakingsmiddag van 13:00 tot 16:00 uur bij Sudburyschool Harderwijk, Laan 1940-1945 nr.1. Studenten,... (lees verder)

HarderwijkKennismakingsmiddag
Locatie: Schoolgebouw
Wanneer: Op 10 maart 2018

Als je nadenkt over de toekomst van je kind, wil je graag dat ze goed terecht komen. Maar wat is dat eigenlijk, goed terecht komen? Op dit... (lees verder)

HarderwijkSinterklaas intocht Harderwijk 2017
Locatie: Havendam
Wanneer: Op 18 november 2017

De burgemeester, Harm-Jan van Schaik, ontvangt Sint en zijn Pieten aan de Havendam op zaterdag 18 november 2017.   Voor meer informatie... (lees verder)

HarderwijkSchaapscheerdersfeest
Locatie: Dierenweide (Hoefbladmeen 1b, Harderwijk)
Wanneer: Op 4 juni 2016

Het leukste feest van het jaar komt er weer aan! Het weer wordt weer beter en dat betekent dat onze schapen hun dikke winterjas weer uit... (lees verder)

HarderwijkHarderwijk op IJs
Locatie: Markt in Harderwijk
Wanneer: Tot en met 3 januari 2016

Ook dit jaar ligt er op de markt in Harderwijk weer een echte ijsbaan van 27 november 2014 t/m 3 januari 2015. Al vele jaren geniet jong... (lees verder)

HarderwijkTop2000-kerkdienst Harderwijk
Locatie: Biezenplein 1, Kerkelijk Centrum de Regenboog
Wanneer: Op 27 december 2015

Met het einde van het jaar in het vooruitzicht staan de kerken in Nederland in het teken van popmuziek met de Top2000-kerkdiensten. ... (lees verder)

HarderwijkWeekmarkt op Zaterdag
Locatie: Kloosterplein in Harderwijk
Wanneer: Tot en met 26 december 2015

De warenmarkt in Harderwijk is een enorm gezellige en druk bezochte markt! Elke zaterdag vindt de weekmarkt plaats op het Kloosterplein in... (lees verder)

HarderwijkKerstmarkt op de dierenweide
Locatie: Hoefbladmeen 1b in Harderwijk
Wanneer: Op 16 december 2015

Woensdagavond 16 december organiseren wij een kerstmarkt! We hebben een aantal kramen waarin zoveel mogelijk zelfgemaakte spulletjes door... (lees verder)

Harderwijk´t Pietenhuis
Locatie: Klooster 4, Harderwijk
Wanneer: Tot en met 5 december 2015

Wat `n feest! De pieten en Sinterklaas logeren al voor de vijfde keer in Harderwijk. Dat moet gevierd worden en dus verrassen we de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Harderwijk Hierden
Terug naarEvenementen gemeente HarderwijkEvenementen regio Noord-VeluweEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noord-Veluwe:

Regio's in de provincie Gelderland: