Drimble

Evenementen in de Gemeente Oude IJsselstreek

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Oude IJsselstreek. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente oude ijsselstreek

Evenementen in de Gemeente Oude IJsselstreek

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oude IJsselstreek staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oude IJsselstreek. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Oude IJsselstreek

FotoEvenementPlaats
WestendorpSpirituele open dag
Locatie: Kulturhus de Vos
Wanneer: Op 19 mei 2019

Spirituele open dag in Westendorp Op 19 mei 2019 word er een spirituele open dag georganiseerd in Kulturhus de Vos in Westendorp.... (lees verder)

SilvoldeBallroom & Latin Dansavond
Locatie: Zalencentrum `t Molentje
Wanneer: Op 2 juni 2018

Een Ballroom & Latin Dansavond.  Shall We Dance? Stijldansen is en blijft altijd leuk om te doen, als dansliefhebbers willen we daarom... (lees verder)

VarsseveldVlooienmarkt Varsseveld
Locatie: sportcentrum van Pallandt
Wanneer: Op 4 maart 2018

Grote vlooienmarkt met kramen en grondplaatsen vol met tweedehands goederen , antiek , curiosa, brocante en nog veel meer. Leuk om t komen... (lees verder)

UlftKerstmarkt en Uit de Kunst
Locatie: SSP-HAL
Wanneer: Op 10 december 2017

Op zondag 10 december 2017 vormt de SSP-HAL in Ulft het bijzondere decor voor sfeervolle en gezellige activiteiten in kerstsferen. Tijdens... (lees verder)

UlftUlfste Badminton Club 1ewedstrijd eerste divisie
Locatie: Sporthal De IJsselweide
Wanneer: Op 9 september 2017

De Ulftse Badminton Club gaat vanaf aankomend seizoen 2017/2018 spelen in de eerste divisie van de landelijke badmintoncompetitie. De... (lees verder)

VarsseveldVlooienmarkt Varsseveld
Locatie: Sportcentrum van Pallandt
Wanneer: Op 30 april 2017

Een grote vlooienmarkt in de Sportcentrum van Pallandt te Varsseveld vol met kramen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische... (lees verder)

TerborgVlooienmarkt Terborg
Locatie: Sportcentrum De paasberg ,Het Veld 30
Wanneer: Op 12 maart 2017

Een grote vlooienmarkt in Sportcomplex De Paasberg te Terborg vol met kramen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes,... (lees verder)

VarsseveldVlooienmarkt Varsseveld
Locatie: Sportcentrum van Pallandt in Varsseveld
Wanneer: Op 26 februari 2017

Een grote vlooienmarkt in de Sportcentrum van Pallandt te Varsseveld vol met kramen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische... (lees verder)

GendringenVogelwandel- en fietsexcursie
Locatie: parkeerplaats nabij Azewijnse Broek, Azewijn
Wanneer: Op 6 december 2015

Het gebied rondom Netterden staat bekend om zijn vele vogelsoorten waar vogelaars hun hart aan kunnen ophalen. We wandelen eerst door het... (lees verder)

UlftInternationale Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs
Locatie: SSP Hal, ?Ulft
Wanneer: Tot en met 22 maart 2015

Kom ook genieten van o.a. poppenhuizen, prachtige poppen en miniatuurmeubels tijdens de Internationale Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs in... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Breedenbroek Etten Gendringen Heelweg Megchelen Netterden Silvolde Sinderen Terborg Ulft Varsselder Varsseveld Voorst (Oude IJsselstreek) Westendorp
Terug naarEvenementen regio AchterhoekEvenementen provincie Gelderland

Gemeenten in de regio Achterhoek:

Regio's in de provincie Gelderland: