Drimble

Evenementen in de Gemeente Geldrop-Mierlo

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Geldrop-Mierlo. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente geldrop-mierlo

Evenementen in de Gemeente Geldrop-Mierlo

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Geldrop-Mierlo staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Geldrop-Mierlo. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Geldrop-Mierlo

FotoEvenementPlaats
GeldropCursus Bijzonder Creatief Illustreren
Locatie: De Wiele Creatief
Wanneer: Tot en met 3 mei 2018

In deze lessen staat experimenteren en jouw creativiteit centraal. Elke les krijg je een andere bijzondere illustratieve opdracht die je... (lees verder)

GeldropInloopochtend patiëntenvereniging CRPS
Locatie: Sint Anna ziekenhuis
Wanneer: Op 19 oktober 2017

Complex Regionaal Pijn Syndroom (voorheen posttraumatische dystrofie) is een tot op heden onbegrepen aandoening. Na letsel aan een... (lees verder)

GeldropThemaworkshop Sprookjes & Verhalen
Locatie: Letstalksigns (Palantir 21, Geldrop)
Wanneer: Op 8 juli 2016

Tijdens deze workshop leer je gebaren aan omtrent het thema sprookjes en verhalen. Een erg leuke workshop, waar je direct thuis mee aan de... (lees verder)

GeldropGebarenavond
Locatie: Praktijk JOAA (Losweg 40, Geldrop)
Wanneer: Op 23 juni 2016

Op 23 juni vindt alweer voor de derde keer een gebarenavond plaats voor ouders, verzorgers, professionals en anders geïnteresseerden. Een... (lees verder)

MierloOpen Taartentoernooi
Locatie: Mierlose Tafeltennisvereniging
Wanneer: Op 12 december 2015

Dit toernooi, wat al sinds 1978 bestaat, werd bedacht door Mart van der Donck, om de integratie van jeugd en senioren te... (lees verder)

MierloOpen Kersentoernooi
Locatie: Mierlose Tafeltennisvereniging
Wanneer: Op 11 oktober 2015

Wie Mierlo binnenrijdt, ontkomt er niet aan. Overal wordt de herinnering gedragen aan het kersenverleden van ons dorp: een spreeuw met... (lees verder)

GeldropMei`se Mert
Locatie: Centrum Geldrop
Wanneer: Op 31 mei 2015

In het centrum en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei`se Mert gehouden. Met honderden kramen, muziek, dans en vermaak... (lees verder)

GeldropTweedaagse Boekenbeurs
Locatie: Gemeenschapshuis Zesgehuchten, Geldrop
Wanneer: Tot en met 22 maart 2015

Omschrijvingí‚ Zaterdag 21 maart 2015 van 14:00 uur tot 17:00 uur.í‚ Zondag 22 maart 2015 van 11:00 uur tot 15:00 uur.Meer informatie... (lees verder)

GeldropKunstfair Kasteel Geldrop
Locatie: Kasteel Geldrop
Wanneer: Tot en met 22 maart 2015

Kunstfair in Kasteel Geldrop: wegens succes geprolongeerd í‚ í‚ In de stijlkamers van Kasteel Geldrop wordt op zaterdag 21 en zondag... (lees verder)

GeldropExpositie Frans Manders
Locatie: Kasteel Geldrop
Wanneer: Tot en met 22 februari 2015

Expositieí‚ Fransí‚ Manders, landschappen en stillevens í‚ í‚ Buiten schilderen is voor Frans Manders steeds een uitdaging... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Geldrop Mierlo
Terug naarEvenementen regio EindhovenEvenementen provincie Noord-Brabant

Gemeenten in de regio Eindhoven:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: