Drimble

Evenementen in de Gemeente Aalten

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Aalten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente aalten

Evenementen in de Gemeente Aalten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Aalten staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Aalten. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Aalten

FotoEvenementPlaats
AaltenFarm & Country Fair
Locatie: Dinxperlosestraatweg / Westendorpweg
Wanneer: Tot en met 23 juni 2019

De Farm & Country Fair in Aalten laat alles zien over het landleven en de natuur. De Farm & Country Fair is een opvallend belevenisfestival... (lees verder)

AaltenKunstexpositie Aalten
Locatie: oude Sint-Helenakerk aan de Markt in Aalten
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Aaltense kunstenaars exposeren een 40-tal werken, schilder- en beeldende kunst, in de bijzondere entourage van de oude St. Helenakerk a.d.... (lees verder)

AaltenAdventsmarkt Aalten
Locatie: Markt in Aalten
Wanneer: Op 9 december 2017

Sfeervolle Adventsmarkt op de Markt en rond de oude St.Helenakerk a.d. Markt te Aalten. Ca. 40 kramen met diversiteit aan producten, voor... (lees verder)

De HeurneFarm & Country Fair
Locatie: IJzerlo
Wanneer: Tot en met 25 juni 2017

Sfeervol belevenisfestival met plezier voor elke leeftijd. Ruim 400 gevarieerde stands, duizenden dieren, workshops, lezingen, doorlopend... (lees verder)

AaltenSinterklaas intocht 2016
Locatie: Centrum van Aalten
Wanneer: Op 13 november 2016

Op zondag 13 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Aalten hun intocht maken. Tijd intochtDe intocht... (lees verder)

AaltenFarm & Country Fair
Locatie: Dinxperlosestraatweg / Westendorpweg
Wanneer: Tot en met 26 juni 2016

Lekker een dag naar buiten. Volop shoppen bij 400 winkeltjes met een enorme variatie aan mooie producten, eten bij originele foodtrucks,... (lees verder)

AaltenDicht bij Jezus
Locatie: Oosterkerk Aalten (Oosterkerkstraat 1 in Aalten)
Wanneer: Op 14 november 2015

Worship and praiseband The Well organiseert op 14 november Dicht bij Jezus. Een avond met samenzang en luistermuziek. Rik Bikker (CGK... (lees verder)

BredevoortBredevoortse boekenmarkt
Locatie: `t Zand, Bredevoort
Wanneer: Tot en met 17 oktober 2015

Van maart t/m oktober is er iedere derde zaterdag van de maand boekenmarkt in Bredevoort. Plus op een aantal extra dagen.Boekenmarkten in... (lees verder)

AaltenZomerfeest
Locatie: Lintelo
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2015

De Christelijke Oranjevereniging Lintelo organiseert van donderdag 27 augustus t/m zaterdagí‚ 29 augustus het jaarlijkse Zomerfeest. Met... (lees verder)

AaltenAalten Dagen
Locatie: Centrum Aalten
Wanneer: Tot en met 13 augustus 2015

Op donderdagí‚ 16 juli,í‚ 23 juli,í‚ 30 juli,í‚ 6 augustus ení‚ 13 augustus 2015 vinden de traditionele Aalten Dagen 2015... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Aalten Bredevoort De Heurne Dinxperlo
Terug naarEvenementen regio AchterhoekEvenementen provincie Gelderland

Gemeenten in de regio Achterhoek:

Regio's in de provincie Gelderland: