Evenementen in Elburg

Hieronder staan de evenementen gehouden in Elburg. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over elburg

Evenementen in Elburg

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Elburg staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Elburg. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Elburg

FotoEvenementPlaats
ElburgKerstmarkt Elburg 2017
Locatie: Vischpoortstraat
Wanneer: Tot en met 9 december 2017

Kuier heerlijk door de vesting, waar elk steegje een schilderij lijkt van Anton Pieck.   Voor meer informatie zie website. (lees verder)

ElburgSinterklaas intocht Elburg 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met zijn feestelijk verlichte stoomboot en ruim 200 pieten onder het licht van de maan en de... (lees verder)

ElburgGroepsarrangement Museum Elburg
Locatie: Museum Elburg
Wanneer: Tot en met 31 december 2015

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt Museum Elburg een activiteit op maat. Museum Elburg is een bijzondere plek. Niet alleen vanwege de... (lees verder)

ElburgKerstmarkt Oostendorp
Locatie: Zuiderzeestraatweg Oost 18, Elburg
Wanneer: Op 13 december 2014

Op zaterdag 13 december, van 10.00 tot 16.30 uur, wordt voor de 11e keer de meest knusse kerstmarkt van de Veluwe gehouden.Veel... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Harde Doornspijk Elburg
Terug naarEvenementen gemeente ElburgEvenementen regio Noord-VeluweEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noord-Veluwe:

Regio's in de provincie Gelderland: