Drimble

Evenementen in Callantsoog

Hieronder staan de evenementen gehouden in Callantsoog. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over callantsoog

Evenementen in Callantsoog

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schagen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schagen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Callantsoog

FotoEvenementPlaats
CallantsoogWandelexcursie Kooibosch Callantsoog
Locatie: Westerweg 8, Callantsoog
Wanneer: Tot en met 7 augustus 2019

In het bos treft u de kooiplas aan. De plas is ontstaan bij een dijkdoorbraak rond 1600, waaromheen een (hakhout)bos werd aangelegd. De... (lees verder)

CallantsoogJazzweekend
Locatie: Op Goeree 14, Callantsoog
Wanneer: Tot en met 23 juni 2019

Geniet in de Helderse binnenstad van muziek tijdens het Jazzweekend.  (lees verder)

CallantsoogWinteravondwandeling door Botgat
Locatie: Achterweg 3, Callantsoog
Wanneer: Op 23 februari 2019

De dagen gaan alweer voorzichtig lengen, ook de natuur kijkt reikhalzend uit naar het voorjaar. Toch is in deze winterperiode de natuur... (lees verder)

CallantsoogWandeling en yoga bij volle maan
Locatie: Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog
Wanneer: Op 24 november 2018

Sta eens vroeg op voor een bijzondere wandeling en yoga in natuurgebied Zwanenwater! Met stille meditatieve momenten in het schijnsel van... (lees verder)

CallantsoogNacht van de Nacht Zwanenwater
Locatie: Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog
Wanneer: Op 27 oktober 2018

In het Zwanenwater is donker ook echt heel donker. Wandel met de boswachter door het donkere Zwanenwater langs duin, bos en over het... (lees verder)

CallantsoogFotowandeling buiten de wandelpaden
Locatie: Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog
Wanneer: Op 20 oktober 2018

De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kenken... (lees verder)

CallantsoogX-Bike Callantsoog
Locatie: Dorpsplein 22, Callantsoog
Wanneer: Op 23 september 2018

De X-Bike is een 5 uur durende mountainbikerace over een parcours van 10 kilometer. Om 10:00 uur op de zondagochtend starten de bikers. De... (lees verder)

CallantsoogX-run Callantsoog
Locatie: Dorpsplein 22, Callantsoog
Wanneer: Op 22 september 2018

De X-Run is een 10 kilometer offroad hardloopwedstrijd, welke net even uitdagender is dan andere 10 kilometer hardloopwedstrijden. Het... (lees verder)

CallantsoogZwerftocht door het Zwanenwater
Locatie: Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog
Wanneer: Op 16 september 2018

Zwerf door het natuurgebied het Zwanenwater bij Callantsoog. Maak met de boswachter een lange wandeling langs de twee duinmeren van het... (lees verder)

CallantsoogTop in de Kop
Locatie: Dorpsplein 22, Callantsoog
Wanneer: Op 9 september 2018

Een evenement op gebied van tuinen , kunst en kwekerij.Tijdens vijf weekenden doen vijftien deelnemers mee die hun tuinen met weelderige... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zand Burgerbrug Callantsoog Dirkshorn Oudesluis Petten Schagen Schagerbrug Sint Maarten Sint Maartensbrug Sint Maartensvlotbrug Tuitjenhorn Waarland Warmenhuizen
Terug naarEvenementen gemeente SchagenEvenementen regio NoordkopEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noordkop:

Regio's in de provincie Noord-Holland: