Drimble

Faillissementen in Callantsoog

Overzicht van de laatste bedrijven in Callantsoog die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over callantsoog

Overzicht recente faillissementen en surseances in Callantsoog

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Callantsoog. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Callantsoog

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
19-06-2019Kgt Klein En Groot Transport (h.o.d.n.)
Scheidingsvliet, Callantsoog
Callantsoog75015269
24-04-2019Abc Installatietechniek (h.o.d.n.)
Van Brederodestraat, Callantsoog
Callantsoog67334075
14-09-2016't Duinpannetje BV
Duinweg, Callantsoog
Callantsoog37125891
25-01-2016Stichting Regio Vvv Kop Van Noord-holland (hodn Vvv Petten)
Jewelweg, Callantsoog
Callantsoog41241392
16-09-2015V.o.f.aannemingsbedrijf Piet De Vries"callantsoog"
Nijverheidsweg, Callantsoog
Callantsoog37076907
19-11-2014De Heeren Van BV
Helmweg, Callantsoog
Callantsoog37117242
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zand Burgerbrug Callantsoog Dirkshorn Oudesluis Petten Schagen Schagerbrug Sint Maarten Sint Maartensbrug Sint Maartensvlotbrug Tuitjenhorn Waarland Warmenhuizen
Terug naarFaillissementen gemeente SchagenFaillissementen regio NoordkopFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordkop:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: