Drimble

Evenementen in Brummen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Brummen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over brummen

Evenementen in Brummen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Brummen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Brummen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Brummen

FotoEvenementPlaats
BrummenMidwinterrun
Locatie: De Hazenberg
Wanneer: Op 9 december 2018

Voorafgaand aan de Midwinterwandeling bestaat er de mogelijkheid om de 5 of de 10 km hard lopend of joggend af te leggen. Het parcours is... (lees verder)

BrummenMidwinterwandeling
Locatie: Hazenberg
Wanneer: Op 9 december 2018

Midwinterwandeling met routes van 5, 10 en 15 km. 5 km wandeling bevat speciale activiteiten voor kinderen en u wordt gedeeltelijk vervoerd... (lees verder)

BrummenMidwinterwandeling 
Locatie: De Edelzanger
Wanneer: Op 10 december 2017

In Brummen wordt er op de 2e zondag in december een Midwinterwandeling georganiseerd door de Vrienden van het Harmonie Orkest Brummen. Dit... (lees verder)

BrummenMidwinterwandeling
Locatie: De Hazenberg 22b, Brummen
Wanneer: Op 11 december 2016

Wandelroutes van 5, 10 en 15 km met midwinterhoornblazers, verhalenverteller, gezellige rustpunten en paardentram op de kortste afstand.... (lees verder)

BrummenMidwinterwandeling
Locatie: Hazenberg 22b, 6971 LC Brummen
Wanneer: Op 13 december 2015

Midwinterwandeling m.m.v. midwinterhoornblazers en verhalenverteller. Kerstmarkt, kunst langs de route, activiteiten voor kinderen,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brummen Eerbeek Empe Hall Leuvenheim Tonden
Terug naarEvenementen gemeente BrummenEvenementen regio ZutphenEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zutphen:

Regio's in de provincie Gelderland: