Evenementen in Braamt

Hieronder staan de evenementen gehouden in Braamt. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over braamt

Evenementen in Braamt

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Montferland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Montferland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Braamt

FotoEvenementPlaats
BraamtSpetterend vuurwerk in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Tot en met 31 december 2019

Om het jaar feestelijk af te sluiten heeft Jan Klaassen spetterend vuurwerk op 30 en 31 december 2019! Hij heeft 1 bijzondere vuurpijl.... (lees verder)

BraamtOliebollenfeest in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Tot en met 29 december 2019

Katrijn is vroeg opgestaan om oliebollen te bakken voor alle kinderen! Maar tijdens de poppenkastvoorstelling zijn de oliebollen verdwenen.... (lees verder)

Braamt2e Kerstdag in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Op 26 december 2019

Vier 2e Kerstdag dit jaar in Het Land van Jan Klaassen. Inclusief kerstshows, marshmallows roosteren boven het kampvuur, disco met het... (lees verder)

BraamtPremiere poppentheatervoorstelling De IJskoningin
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Op 22 december 2019

Zondag 22 december gaat de nieuwe poppentheatervoorstelling `De IJskoningin` in premiere in Het Land van Jan Klaassen. Het... (lees verder)

BraamtSinterklaasfestijn in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Op 1 december 2019

Op 1 december komt Sinterklaas naar Het Land van Jan Klaassen! Dagindeling:10.00 uur: binnenkomst gasten met koffie/ranja/appeltaart10.30... (lees verder)

BraamtGriezelweken in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Tot en met 27 oktober 2019

Tijdens de herfstvakantie zijn het griezelweken in Het Land van Jan Klaassen. Schmink je als echte griezel in de binnenspeeltuin en kijk de... (lees verder)

BraamtRidders & Jonkvrouwen weekend bij Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Tot en met 1 september 2019

Ridders & Jonkvrouwen weekend in Het Land van Jan KlaassenWanneer: 31 augustus & 1 september 2019 Evenement:  Jan Klaassen sluit de... (lees verder)

BraamtBellenblaasdag in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Op 17 augustus 2019

Bellenblaasdag in Het Land van Jan KlaassenWanneer: 17 augustus 2019 Evenement: Jan Klaassen is gek op bellenblazen! Daarom organiseert... (lees verder)

BraamtVaderdag in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Op 16 juni 2019

Op Vaderdag zetten wij alle vaders in het zonnetje: zij zijn vandaag helemaal gratis!Katrijn heeft voor Jan Klaassen een mooie tekening... (lees verder)

BraamtRoversweekend in Het Land van Jan Klaassen
Locatie: Het Land van Jan Klaassen
Wanneer: Tot en met 10 juni 2019

Met Pinksteren is het Roversweekend in Het Land van Jan Klaassen!Laat je schminken als echte zeerover.Na de middagvoorstelling komt... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's-Heerenberg Azewijn Beek (GL) Braamt Didam Kilder Lengel Loerbeek Stokkum Vethuizen Wijnbergen Zeddam
Terug naarEvenementen gemeente MontferlandEvenementen regio LiemersEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Liemers:

Regio's in de provincie Gelderland: