Drimble

Evenementen in Best

Hieronder staan de evenementen gehouden in Best. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over best

Evenementen in Best

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Best staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Best. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Best

FotoEvenementPlaats
BestLotgenotencontact CRPS patientenvereniging
Locatie: Cultuurspoor
Wanneer: Op 22 maart 2018

Het bestuur van de CRPS Patientenvereniging regio Noord Brabant, nodigt u van harte uit voor onze lotgenotencontact avond. Deze wordt... (lees verder)

BestHobby & Crea markt
Locatie: Event Centre Aqua Best
Wanneer: Tot en met 4 februari 2018

Leuke en gezellige grote Hobby- & Creamarkt in Event Centre Aqua Best. Zaterdag 3 en Zondag 4 februari. Diverse hobby`s voor jong en... (lees verder)

BestKerstmarkt Best 2017
Locatie: Nieuwstraat
Wanneer: Op 10 december 2017

Charles Dickens FestijnKrijgt u weer zin om uzelf te wentelen in de sfeer van Charles Dickens?   Voor meer informatie zie website.   (lees verder)

BestPVGE Infomiddag
Locatie: ?t Tejaterke
Wanneer: Op 3 november 2017

Alle belangstellenden, wel of geen lid van PVGE, dé organisatie voor 55+ers in Best e.o., kunnen op deze infomiddag alles te weten komen... (lees verder)

BestMobiliteitsdag 2016
Locatie: Kapelaan JA Heerenstraat 11 in Best
Wanneer: Op 10 september 2016

10 september 2016 slaan Edwin van Breugel van CyclepointBest en Patrick Schmidt van ZHON Zorgwinkel de handen in-een met een heuse... (lees verder)

BestKids Pole Summer s`Cool weken
Locatie: Buitenweg 9, Best
Wanneer: Tot en met 4 augustus 2016

Tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie kan je bij ons komen paaldansen. De KidsPole `sCookl weken zijn leuk en heel... (lees verder)

BestIk hou van Holland
Locatie: Broekdijk 10 in Best
Wanneer: Tot en met 30 april 2016

14:00 uur Welkom Een perfecte familiedag / personeelsuitje of bedrijfsfeest is het spel ?ik hou van Holland?. De deelnemers worden... (lees verder)

BestWintercircus: Wonderland
Locatie: Gymzaal Heivelden (Rendierhei in Best)
Wanneer: Tot en met 20 december 2015

In het weekend van 19 en 20 december 2015 zal het jaarlijks terugkerende Wintercircus van Jeugdcircus Jongleers in Best weer plaats vinden.... (lees verder)

BestBestse Kerstmarkt 2015
Locatie: Broekstraat 11, Best
Wanneer: Tot en met 20 december 2015

Het is de zesde keer dat wij u mogen verwelkomen in onze omgetoverde kas op 5, 6, 12, 13, 19 en 20 december 2015. Deze kas van 5.000 m2 die... (lees verder)

BestCharles Dickens Festijn Best
Locatie: Nieuwstraat in Best
Wanneer: Op 13 december 2015

Krijgt u weer zin om uzelf te wentelen in de sfeer van Charles Dickens? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Dit jaar zal op 13 december voor... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Best
Terug naarEvenementen gemeente BestEvenementen regio EindhovenEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Eindhoven:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: