Evenementen in Bakel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Bakel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over bakel

Evenementen in Bakel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Gemert-Bakel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Gemert-Bakel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Bakel

FotoEvenementPlaats
BakelConcert
Locatie: St. Willibrorduskerk in Bakel
Wanneer: Op 20 november 2016

Een klassiek en bijzonder concert van het Bakels Gemengd Koor Kunst en Vermaak met 4 solisten en een strijkersensemble. Het begint om 16.00... (lees verder)

BakelKermis Bakel
Locatie: Dorpsstraat en Sint Wilbertplein
Wanneer: Tot en met 8 september 2015

Van zaterdag 5 september tot en met dinsdag 8 september wordt de jaarlijkse dorpskermis in Bakel gehouden.í‚  (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bakel De Mortel De Rips Elsendorp Gemert Handel Milheeze
Terug naarEvenementen gemeente Gemert-BakelEvenementen regio HelmondEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Helmond:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: