Drimble

Evenementen in Uithoorn

Hieronder staan de evenementen gehouden in Uithoorn. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over uithoorn

Evenementen in Uithoorn

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Uithoorn staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Uithoorn. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Uithoorn

FotoEvenementPlaats
UithoornPete Bog`s Bigband meets Friends
Locatie: Dans- en partycentrum Colijn
Wanneer: Tot en met 22 april 2018

Voor het 4e jaar op een rij: Pete Bog`s Bigband meets Friends. Noteer vast in je agenda! 21 April 2018 in Dans- en Oartycentrum... (lees verder)

UithoornWandelen voor Stichting Living Memories
Locatie: Start en -eindpunt Het Spoorhuis Uithoorn
Wanneer: Op 24 maart 2018

Op 24 maart wordt door zes lokale omroepen, MeerRadio, Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, Rick FM (Uithoorn), JammFM (Ouderkerk a/d Amstel) en... (lees verder)

UithoornWandelen met Wandelgroep 0297
Locatie: Startpunt: Hotel Restaurant Het Rechthuis aan den Amstel
Wanneer: Op 11 maart 2018

Wandelgroep 0297 organiseert een wandeling voor jong en oud in Uithoorn en omgeving.  Het startpunt en de wandeling kan je vinden op:... (lees verder)

UithoornWandelen met Wandelgroep 0297
Locatie: Startpunt: ParkeerterreinTennisclub Uithoorn
Wanneer: Op 25 februari 2018

Wandelgroep 0297 organiseert een wandeling voor jong en oud in Uithoorn en omgeving.   Wandelroute Startpunt: Parkeerterrein Tennisclub... (lees verder)

UithoornWandel mee met Wandelgroep 0297
Locatie: Voor het Gemeentehuis Uithoorn
Wanneer: Op 4 februari 2018

Voor de eerste keer organiseert Wandelgroep 0297 een wandeling voor jong en oud in Uithoorn.   We verzamelen zondag 4 februari om 11:00... (lees verder)

UithoornSinterklaas Intocht 2016
Locatie: Centrum van Uithoorn
Wanneer: Op 12 november 2016

Op zaterdag 12 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Uithoorn hun intocht maken. Tijd intochtDe intocht... (lees verder)

UithoornSkerryvore
Locatie: Club Bada Bing (Koningin Julianalaan 18, Uithoorn)
Wanneer: Op 23 april 2016

Skerryvore is een prijswinnende Schotse folk-rock band met wereldwijde bekendheid. De band is gevestigd in Glasgow, Schotland en geven... (lees verder)

UithoornCulinair Uithoorn aan de Amstel
Locatie: De Schans in Uithoorn
Wanneer: Op 20 juni 2015

De Schans, wéér het hart van ?Culinair Uithoorn aan de Amstel? 2015. Op zaterdag 20 juni a.s. vindt, op initiatief van de Lions Club... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente De Kwakel Uithoorn
Terug naarEvenementen gemeente UithoornEvenementen regio AmstelveenEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Amstelveen:

Regio's in de provincie Noord-Holland: