Evenementen in de Gemeente Bunnik

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Bunnik. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente bunnik

Evenementen in de Gemeente Bunnik

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Bunnik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Bunnik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Bunnik

FotoEvenementPlaats
BunnikBinnensteBuiten Festival
Locatie: Fort Rijnauwen, Bunnik (bij Utrecht)
Wanneer: Tot en met 23 september 2018

BinnensteBuiten is het dagelijkse lifestyle-programma met elke dag inspiratie om aangenaam, gezond en duurzaam te leven. Op 22 en 23... (lees verder)

BunnikThe Story Club Clubnight
Locatie: Studio A12
Wanneer: Tot en met 13 mei 2018

The Story Club Clubnight. Dè gelegenheid om te dansen op live soul-,funk- en hedendaagse popmuziek van The Story Club Band, de meest... (lees verder)

OdijkTuinbraderie Odijk
Locatie: Singel, Odijk
Wanneer: Tot en met 22 mei 2016

Planten en tuindecoraties vind je op de TuinBraderie Odijk. Op deze mega braderie is van alles te verkrijgen voor de tuin, van eenjarig... (lees verder)

BunnikKinderfort Natuurlijk
Locatie: Fort bij Vechten
Wanneer: Op 17 april 2016

Kom jij ook naar ons Kinderfort? Op 17 april is er van alles te doen: paardje rijden, fikkie stoken, knutselen en nog veel meer. Op het... (lees verder)

BunnikGimme Shelter
Locatie: Nieuwe Hollandse Waterlinie 11, ?Bunnik
Wanneer: Tot en met 20 september 2015

Voor een artistiek uitje waarbij u ook nog eens langs verscheiden forten aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt, bezoekt u Gimme Shelter.... (lees verder)

BunnikSamen grijs worden in de lente!
Locatie: Rhijnhaeghe (J.F. Kennedylaan 101, Bunnik)
Wanneer: Op 6 mei 2015

Op 6 mei organiseert Grijzelente een informatieve middag voor ouderen die gemeenschappelijk willen gaan wonen in de regio Utrecht. Wij... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Bunnik Odijk Werkhoven
Terug naarEvenementen regio Utrecht StadEvenementen provincie Utrecht

Gemeenten in de regio Utrecht Stad:

Regio's in de provincie Utrecht: