Evenementen in Purmerend

Hieronder staan de evenementen gehouden in Purmerend. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over purmerend

Evenementen in Purmerend

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Purmerend staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Purmerend. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Purmerend

FotoEvenementPlaats
PurmerendSieradenbeurs  16 & 17 feb. 2019 Purmerend
Locatie: Sportcomplex de Beuk,
Wanneer: Tot en met 17 februari 2019

SIERADENBEURS HILVERSUM Sieraden , Kralen , Beursaabiedingen Op zaterdag 16 en zondag 17 feb. 2019 wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in... (lees verder)

PurmerendWinters Purmerend
Locatie: Kalversteeg 1, Purmerend
Wanneer: Tot en met 6 januari 2019

Winters Purmerend is een evenement met verschillende culinaire en recreatieve activiteiten zoals een ijsbaan, een bourgondisch weekend en... (lees verder)

PurmerendReuring Festival
Locatie: Landauerstraat 106, Purmerend
Wanneer: Tot en met 24 juni 2018

Hét internationale zomerfestival voor live muziek en (straat)theater beleef je in Purmerend. Het festivalhart is in het Leeghwaterpark,... (lees verder)

PurmerendParaview Spirituele Paranormaalbeurs Purmerend 2018
Locatie: Sportcomplex de Beuk
Wanneer: Tot en met 29 april 2018

Op zaterdag 28 en zondag 29 april 2018 zal er in Purmerend de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze... (lees verder)

PurmerendKerstmarkt Puremerend 2017
Locatie: Leeghwaterpark
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Het is heus kerstevenement met een gezellige schaatsbaan, rodeo rijden op een rendier, een draaimolen voor de kleinste onder ons, een... (lees verder)

PurmerendSinterklaas intocht Purmerend 2017
Locatie: Kanaalkade
Wanneer: Op 19 november 2017

Direct na de landelijke intocht vaart de Sint met de stoomboot naar de kom van het Noordhollands kanaal. Dat is vaak best wel een stuk... (lees verder)

PurmerendVoorronde Ouderen Songfestival 2017
Locatie: Jaap van Praaghuis
Wanneer: Op 28 september 2017

Al meer dan 25 jaar biedt het Ouderen Songfestival jaarlijks een podium aan gepassioneerde 55+-zangtalenten uit heel Nederland. Alleen, als... (lees verder)

PurmerendStille Week
Locatie: De Schuilplaats (Rivierenlaan 283, Purmerend)
Wanneer: Tot en met 26 maart 2016

De week voor Pasen wordt in kerken de Stille Week genoemd. Het is voor christenen een week van voorbereiding op het paasfeest. Dat gebeurt... (lees verder)

PurmerendSamenkomsten nieuwe stijl! Een innerlijke ontdekkingsreis!
Locatie: Wijkplein Where (Triton 73)
Wanneer: Tot en met 22 november 2015

Magda Witsiers spreekt op deze middag namens de Leraren van de Wereld van de Wijsheid. Bewustzijnsontwikkeling. Ví³í³r de pauze ontvangen... (lees verder)

PurmerendPoppentheater
Locatie: P3 (Purmersteenweg 17-19, Purmerend)
Wanneer: Op 8 november 2015

Poppentheater voor de jeugd in P3!í‚  Matthijs Vlaardingerbroek is een bekende buikspreker en poppenspeler. Hij brengt een prachtige... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Purmerend
Terug naarEvenementen gemeente PurmerendEvenementen regio WaterlandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waterland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: