Drimble

Evenementen in Den Haag

Hieronder staan de evenementen gehouden in Den Haag. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over den haag

Evenementen in Den Haag

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Den Haag staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Den Haag. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Den Haag

FotoEvenementPlaats
Den HaagMadurodam
Locatie: George Maduroplein 7, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 31 december 2020

In Madurodam vind je allemaal leuke interactieve `doe-dingen`. Als bezoeker kruip je bijvoorbeeld zelf in de huid van een piloot... (lees verder)

Den HaagInleiding en workshop ? de tulpenmanie
Locatie: Dunne Bierkade 17, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 3 februari 2020

De tulp wordt gezien als het nationaal product van Holland. In de Gouden Eeuw was de liefde voor de tulp onstuitbaar. Tulpenhandel mondt... (lees verder)

Den HaagWe Will Rock You
Locatie: Johan de Wittlaan 7, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 5 januari 2020

?We Will Rock You? is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Superster... (lees verder)

Den HaagUnox Nieuwjaarsduik Scheveningen (Den Haag)
Locatie: Strandweg 126, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 1 januari 2020

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude Noordzee-water... (lees verder)

Den HaagEscher voor blinden en slechtzienden
Locatie: Lange Voorhout 74, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 21 december 2019

Speciaal programma waarmee blinden en slechtzienden het werk van M.C. Escher letterlijk kunnen voelen en uiteindelijk ook begrijpen. Het... (lees verder)

Den HaagOrgelconcert Elandstraatkerk
Locatie: Elandstraat 194, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 15 december 2019

Orgelconcertreeks op het bijzondere symfonische Franssen-orgel van de Elandstraatkerk. Met nationale en internationale befaamde... (lees verder)

Den Haag80`s & 90`s Dance Party
Locatie: Lange Voorhout 15, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 13 december 2019

Iedere 2e vrijdag van de maand, 80`s & 90`s Dance Party in Pulchri! Kom gezellig langs, neem je vrienden mee, drink een drankje... (lees verder)

Den HaagVerita?s Visit Holland- groengele fietstocht
Locatie: Buitenhof 30, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 12 december 2019

Een relaxte fietstocht van 2,5 uur voor de hele familie door groengeel Den Haag. Volg je gids op een reis door ruimte en tijd. Van het... (lees verder)

Den HaagComeonin Jazz Sessies
Locatie: Antonie Duyckstraat 139, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 8 december 2019

Elke 2e zondag van de maand Live Jazz in de Comeonin (16.30-19.00 met vanaf 18.00 uur jamsession). Zondag 13 januari  Robert Tarmidi... (lees verder)

Den HaagJouw Moment Karaokeband
Locatie: Noordeinde 150, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 7 december 2019

Karaoke zoals je het kent, maar dan met een liveband! Met een haast onuitputtelijke lijst van hitjes en een heus karaoketeam zetten ze... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Den Haag
Terug naarEvenementen gemeente Den HaagEvenementen regio HaaglandenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Haaglanden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: