Drimble

Evenementen in Haren

Hieronder staan de evenementen gehouden in Haren. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over haren

Evenementen in Haren

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Groningen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Groningen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Haren

FotoEvenementPlaats
HarenHaren-Haren
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 juli 2019

Haren-Haren; deze bijzondere tocht mag niet aan je tourlijst ontbreken! Twee prachtige routes die je dwars door het rustgevende landschap... (lees verder)

HarenHoe de ijstijden de Hondsrug maakten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 juni 2019

Rondleidingen voor kinderen en voor volwassenen   Ontdek alles over de ijstijden en hoe die de Hondsrug maakten. Je gaat op pad met een... (lees verder)

HarenWandeling Friese Veen en Vosbergen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 mei 2019

Een zeer afwisselende wandeling van 11 km. Het eerste stuk gaat door het natuurgebied en polderlandschap het Friese Veen. Het gebied grenst... (lees verder)

HarenHaren op de Hondsrug
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 oktober 2018

Hoe zag het Mikkelhorst-gebied er 400 jaar geleden uit? Is die kei bij de Mellensteeg echt 1700 miljoen jaar oud? En hoe zwaar is een oude... (lees verder)

HarenSinterklaas intocht Haren 2017
Locatie: Rijksstraatweg
Wanneer: Op 18 november 2017

De intocht van Sinterklaas in Haren is geliefd bij ouders en hun kinderen in Haren en omstreken. Wars van commercie en met oog voor wat... (lees verder)

HarenWielerklassieker Haren-Haren
Locatie: `t Clockhuys, Brinkhorst 3, Haren
Wanneer: Op 2 juli 2017

Zondag 2 juli 2017 is het zover! De wielerklassieker Haren-Haren gaat dan weer van start met meerdere tochten voor diverse doelgroepen. Er... (lees verder)

HarenDe Ultieme Wielerklassieker Haren-Haren***
Locatie: De Ultieme Wielerklassieker Haren-Haren, Raadhuisplein, Haren
Wanneer: Op 2 juli 2016

Op zaterdag 2 juli 2016 vindt alweer voor de vierde keer De Ultieme Wielerklassieker Haren-Haren*** plaats. Fiets mee van Haren (NL) naar... (lees verder)

HarenLezing Martijn Aslander "Nooit af"
Locatie: De Biotoop, Kerklaan 30, Haren
Wanneer: Op 18 mei 2016

?NOOIT AF? is een totaal nieuwe kijk op de fundamenten van ons leven: werk, school, zorg, overheid en management. Het boek gaat over... (lees verder)

HarenHEEL AL Workshop
Locatie: Biotoop Haren, Vleugel F
Wanneer: Tot en met 24 januari 2016

Begin 2015 ontwikkelden Rob en Aafke hun eigen Natuurlijk genezen HEEL AL workshop. Alles wat zij essentiëel vinden vanuit hun ervaring en... (lees verder)

HarenHEEL AL Groepsessie
Locatie: Biotoop Haren, Kerklaan 3, Haren
Wanneer: Op 13 januari 2016

Middels HEEL AL brengen Rob en Aafke mensen weer in gezonde natuurlijke verbinding en dat blijkt goed te helpen. Hoe doen zij dit? Ze... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Garmerwolde Glimmen Groningen Haren Harkstede GN Lageland GN Lellens Meerstad Noordlaren Onnen Sint Annen Ten Boer Ten Post Thesinge Winneweer Woltersum
Terug naarEvenementen gemeente GroningenEvenementen regio Groningen StadEvenementen provincie GroningenEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Groningen Stad:

Regio's in de provincie Groningen: