Drimble

Evenementen in Leek

Hieronder staan de evenementen gehouden in Leek. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over leek

Evenementen in Leek

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westerkwartier staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westerkwartier. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Leek

FotoEvenementPlaats
LeekStoomfestival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 juni 2019

Kom tijdens het Hemelvaartweekend naar Familiepark Nienoord en beleef de stoomtijd!De kolenschepper kan je van alles vertellen over de... (lees verder)

LeekLammetjesdagen Familiepark Nienoord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 mei 2019

Op 1 mei vieren we Lammetjesdag in het Familiepark! Ga op kraamvisite bij de pasgeboren lammetjes, laat je schminken bij de schminktafel,... (lees verder)

LeekDiscozwemmen Nienoord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 maart 2019

Feest mee op de leukste hits onder water! Onze water-dj staat speciaal voor jullie klaar om er samen één groot feest van te maken.... (lees verder)

LeekKerst op Nienoord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 december 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 december wordt op Landgoed Nienoord de sfeervolle wintermarkt `Kerst op Nienoord` georganiseerd.... (lees verder)

LeekGriezelen tijdens Halloween in Familiepark Nienoord!
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 29 oktober 2018

Van 15 t/m 28 oktober is Familiepark Nienoord sfeervol aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en natuurlijk heksen.... (lees verder)

LeekHerfstmarkt op Landgoed Nienoord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 oktober 2018

Op zondag 7 oktober organiseert Landgoed Nienoord van 10:00 tot 17:00 uur een herfstmarkt op het plein voor het infocentrum. Op de... (lees verder)

LeekUit Glijden
Locatie: Museum Nienoord
Wanneer: Tot en met 19 maart 2018

Tijdens het unieke winterevenement `Uit glijden` staat in het Nationaal Rijtuigmuseum de arrenslee centraal. ?Uit glijden?... (lees verder)

LeekKerstmarkt
Locatie: Museum Nienoord, Nienoord 1, Leek
Wanneer: Op 17 december 2017

Beleef een nostalgische gezellige Kerstmarkt op Borg en Museum Nienoord Kerst op Nienoord is een sfeervolle kerstmarkt met een gevarieerd... (lees verder)

LeekSinterklaas intocht Leek 2017
Locatie: centrum Leek
Wanneer: Op 18 november 2017

Sinterklaas zal ook dit jaar Leek weer aan doen. Rond het middaguur wordt hij met zijn gevolg weer in de haven verwacht en natuurlijk wordt... (lees verder)

LeekAspergefestival Nienoord
Locatie: Landgoed Nienoord, Nienoord 20, leek
Wanneer: Op 5 juni 2016

Op het mooie Landgoed Nienoord in Leek wordt op 5 juni het Aspergefestival gehouden, een gezellig en sfeervol evenement waarmee we een ode... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Oostwold (Westerkwartier) Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarEvenementen gemeente WesterkwartierEvenementen regio WesterkwartierEvenementen provincie GroningenEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Westerkwartier:

Regio's in de provincie Groningen: