Evenementen in Pijnacker
Drimble

Evenementen in Pijnacker

Hieronder staan de evenementen gehouden in Pijnacker. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over pijnacker

Evenementen in Pijnacker

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Pijnacker-Nootdorp staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Pijnacker

FotoEvenementPlaats
PijnackerSinterklaas intocht 2016
Locatie: Centrum van Pijnacker
Wanneer: Op 19 november 2016

Op zaterdag 19 november zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Pijnacker hun intocht maken. Tijd intocht De intocht... (lees verder)

PijnackerVoorjaarsconcert Oeral Kozakkenkoor
Locatie: Joannes de Dooperkerk, Oostlaan 38, Pijnacker
Wanneer: Op 28 mei 2016

Voorjaarsconcert van het Oeral Kozakkenkoor en Mannenkoor Beeker Liedertafel Het Oeral Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van de bekende... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Delfgauw Nootdorp Pijnacker
Terug naarEvenementen gemeente Pijnacker-NootdorpEvenementen regio DelftEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Delft:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: