Evenementen in Delfgauw

Hieronder staan de evenementen gehouden in Delfgauw. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over delfgauw
Plaatsen in deze gemeente Delfgauw Nootdorp Pijnacker
Terug naar112 gemeente Pijnacker-Nootdorp112 regio Delft112 provincie Zuid-Holland112 Nederland

Evenementen in Delfgauw

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Pijnacker-Nootdorp staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Delfgauw

FotoEvenementPlaats
DelfgauwSinterklaas intocht 2016
Locatie: Centrum van Delfgauw
Wanneer: Op 19 november 2016

Op zaterdag 19 november zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Delfgauw hun intocht maken. Tijd intocht De intocht... (lees verder)

DelfgauwMusical `Een Vrouwending`
Locatie: Kerkelijk Centrum Delfgauw (Zuideindseweg 7)
Wanneer: Op 12 februari 2016

Voorstelling in Delfgauw (kerkelijk centrum, Zuideindseweg 7) van deze leuke, grappige en herkenbare musical voor en door vrouwen door... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Delfgauw Nootdorp Pijnacker
Terug naarEvenementen gemeente Pijnacker-NootdorpEvenementen regio DelftEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Delft:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: