Evenementen in Paterswolde

Hieronder staan de evenementen gehouden in Paterswolde. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over paterswolde
Plaatsen in deze gemeente Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen (DR) Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren
Terug naar112 gemeente Tynaarlo112 regio Tynaarlo112 provincie Drenthe112 Nederland

Evenementen in Paterswolde

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Tynaarlo staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Tynaarlo. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Paterswolde

FotoEvenementPlaats
PaterswoldeDrentse landgoederen in beeld, Landgoed Lemferdinge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 april 2019

Drenthe kent veel landgoederen die voor een belangrijk deel het groene en cultuurhistorische landschap van de provincie bepalen. Voor het... (lees verder)

PaterswoldeOpen dag Hippisch Centrum Eelde
Locatie: Hippisch Centrum Eelde
Wanneer: Tot en met 17 september 2018

Op 16 september is er een opendag bij Hippisch Centrum Eelde, voor het hele gezin. Zo zijner tal van spelletjes,shows, demonstraties, kan... (lees verder)

PaterswoldeBloemencorso Eelde
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 september 2018

Op 1 en 2 september is het Bloemencorso weer terug in Eelde. Dit corso kent een lange traditie; In 1957 verscheen dit corso voor de... (lees verder)

PaterswoldeOERRR Midzomernachtloop Landgoed De Braak
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 juni 2018

Op het landgoed De Braak beleef je op 16 juni een prachtige midzomernacht. Je ontdekt samen met boswachters en de dieren de geheimen van de... (lees verder)

PaterswoldeBarokorkest MARGARETHA CONCORT
Locatie: Stichting Muziek Klassiek Drenthe, Hooiweg 151, Paterswolde
Wanneer: Op 28 oktober 2017

In samenwerking met het Internationaal samengesteld Barokorkest MARGARETHA CONCORT (Marit Broekroelofs) zingt het CONCERTKOOR DRENTHE met... (lees verder)

PaterswoldeHERFSTFIETSTOCHT
Locatie: Bar Drieluik, Hoofdweg 219, Paterswolde
Wanneer: Tot en met 16 oktober 2017

Op zondag 15 oktober organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Eelde voor de achtste keer een HERFSTFIETSTOCHT. Er is een mooie route... (lees verder)

PaterswoldeOpen dag Hippisch centrum Eelde
Locatie: Hippisch Centrum Eelde, Hooiweg 196D 196, Paterswolde
Wanneer: Op 17 september 2017

Hippisch Centrum Eelde organiseert een spetterende Open dag. Met shows van de beste pony ruiter van Nederland Marten Luiten, een hele mooie... (lees verder)

Paterswoldewarm welkom Landgoed de Braak
Locatie: Doolhof De Braak,
Wanneer: Op 8 januari 2017

Boswachters van Natuurmonumenten staan klaar met warme chocolademelk bij de ingang van landgoed De Braak in Paterswolde. Bij het warme vuur... (lees verder)

PaterswoldeBruidsevent Landgoed Lemferdinge
Locatie: Landgoed Lemferdinge, Lemferdingelaan 2, Paterswolde
Wanneer: Op 18 september 2016

Informatief en knus bruidsevent waarop meer dan 20 deelnemers u in de prachtige tuin van Lemferdinge voorzien van vele nieuwe ideeen voor... (lees verder)

PaterswoldeVogels rond de landgoederen
Locatie: Galerie Lemferdinge, Lemferdingelaan 2, Paterswolde
Wanneer: Tot en met 20 mei 2016

In het kader van de Nationale Vogelweek organiseren we deze bijzondere excursie onder deskundige leiding. U maakt kennis met de vogels rond... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen (DR) Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren
Terug naarEvenementen gemeente TynaarloEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: