Evenementen in Eelde

Hieronder staan de evenementen gehouden in Eelde. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over eelde

Evenementen in Eelde

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Tynaarlo staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Tynaarlo. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Eelde

FotoEvenementPlaats
EeldeDaan Remmerts de Vries. `Liefde, je kunt me vinden bij de rivier`
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 13 januari 2020

De meeste mensen kennen Daan Remmerts de Vries als schrijver en illustrator. Hij ontving hiervoor vele prijzen, waaronder twee Gouden... (lees verder)

EeldeNicolaas Wijnberg
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 23 september 2019

In de zomer organiseert Museum De Buitenplaats een tentoonstelling over de veelzijdige en eigenzinnige kunstenaar Nicolaas Wijnberg... (lees verder)

Eelde?Einder?: Elizabeth Kooy, Gertie Bruin en Nynke Eekhof
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 24 juni 2019

In een afwisselend programma gaan een zangeres, een accordeonist en een pianiste samen op zoek naar de Einder. Liederen en muziek van... (lees verder)

EeldeEen kijkje in de schatkamer van Toyisten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 juni 2019

Sinds de geslaagde activiteiten rond het 25 jarig jubileum van de kunstbeweging toyisme vorig jaar is er weer heel veel gebeurd. Naast... (lees verder)

Eelde?De rattenvanger van Hamelen?: Eleonore Pameijer & fluitensemble
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 17 juni 2019

Muzikale verhalen waarin de fluit een belangrijke rol speelt. Eleonore Pameijer is een van de bekendste Nederlandse fluitisten. Het... (lees verder)

EeldeDe vrouwelijke blik: verkooptentoonstelling met 10 vrouwelijke kunstenaars
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 11 juni 2019

In de expositie `De vrouwelijke blik` toont Museum De Buitenplaats werken van tien vrouwelijke kunstenaars. `De vrouwelijke... (lees verder)

EeldeMasterclass Kunstkopen
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 5 juni 2019

Op dinsdag 4 juni organiseert Museum De Buitenplaats een masterclass Kunstkopen. In deze masterclass gaat Nienke van der Wal, oprichter... (lees verder)

EeldeNino Gvetadze (piano)
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Pianiste Nino Gvetadze, geboren en getogen in Georgië, heeft een grote internationale carrière. Voor haar werk nam Nino veel belangrijke... (lees verder)

Eelde?The singing and swinging saxophone?: Eva van Grinsven en Helena Basilova
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 13 mei 2019

Swingende middag met Eva van Grinsven en Helena Basilova. Programma: Saxophone Marmelade van de Franse componist Manuel Rosenthal, opus 21... (lees verder)

EeldePiet Sebens. De kom en ik
Locatie: Museum De Buitenplaats
Wanneer: Tot en met 6 mei 2019

Piet Sebens is geen onbekende in het noorden van het land. In 2006 had hij nog een overzichtstentoonstelling van zijn werk ?Nooit mooi... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bunne De Groeve De Punt Donderen Eelde Eelderwolde Midlaren Oudemolen (DR) Paterswolde Taarlo Tynaarlo Vries Winde Yde Zeegse Zeijen Zuidlaarderveen Zuidlaren
Terug naarEvenementen gemeente TynaarloEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: