Drimble

Evenementen in Oostzaan

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oostzaan. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oostzaan

Evenementen in Oostzaan

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oostzaan staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oostzaan. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oostzaan

FotoEvenementPlaats
OostzaanMidsummer Night Concert
Locatie: Kerkplein in Oostzaan
Wanneer: Op 20 juni 2015

CHRISTELIJKE MUZIEKVERENIGING CRESCENDO OOSTZAAN in samenwerking met CRESCENDO DE WEERE. Midzomernacht wordt zwoeler dan ooit! Kom... (lees verder)

OostzaanVlooienmarkt
Locatie: Twiskeweg 107, Oostzaan
Wanneer: Op 8 februari 2015

Leuke en gezellige vlooienmarkt in Sporthal De Vang te Zaandam. Altijd iets te doen voor jong en oud! Open van 9.30 tot 16.00 uur.Zie de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oostzaan
Terug naarEvenementen gemeente OostzaanEvenementen regio ZaanstreekEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zaanstreek:

Regio's in de provincie Noord-Holland: