Evenementen in Nieuwegein

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuwegein. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuwegein

Evenementen in Nieuwegein

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Nieuwegein staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Nieuwegein. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuwegein

FotoEvenementPlaats
NieuwegeinKerstfair
Locatie: Boerderij Doenersdreefzorg
Wanneer: Op 15 december 2018

Winterse kerstfair op de boerderij Op zaterdag 15 december organiseren wij een gezellig winterse kerstfair. December is de maand van... (lees verder)

NieuwegeinZwangerschapsyoga
Locatie: studio Yoga suits you
Wanneer: Tot en met 3 december 2018

Hoera, je bent zwanger! Bereid je liefdevol voor op de komst van je baby. Ervaar de diepe verbondenheid met je kindje.  Er verandert... (lees verder)

NieuwegeinMediteren
Locatie: studio Yoga suits you
Wanneer: Op 15 november 2018

Meditatie is een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen. Op deze manier kun je er achter komen wat maakt dat je zoveel denkt,... (lees verder)

NieuwegeinZwangerschapsyoga
Locatie: studio Yoga suits you
Wanneer: Tot en met 25 juni 2018

Cursus Zwangerschapsyoga Er verandert veel tijdens je zwangerschap op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Zwangerschapsyoga bevat naast... (lees verder)

NieuwegeinMindfulness in Vreeswijk
Locatie: studio Yoga suits you
Wanneer: Op 7 juni 2018

Mindfulness versterkt je mentale veerkracht! Mindfulness is simpelweg je volledig bewust zijn van het huidige moment. Het wordt vaak... (lees verder)

NieuwegeinZwangerschapsyoga
Locatie: studio Yoga suits you Vreeswijk Nieuwegein
Wanneer: Tot en met 14 mei 2018

Er verandert veel tijdens je zwangerschap op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Zwangerschapsyoga bevat naast de yogahoudingen,... (lees verder)

NieuwegeinMindfulness workshop
Locatie: studio Yoga suits you
Wanneer: Op 29 maart 2018

Mindfulness is simpelweg je volledig bewust zijn van het huidige moment. Het wordt vaak gedefinieerd als ?aandacht geven aan het moment,... (lees verder)

NieuwegeinWorkshop Mindfulness en Meditatie
Locatie: Studio Yoga suits you
Wanneer: Op 15 maart 2018

Mindfulness betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord "mindfulness" vertalen met "opmerkzaamheid" of... (lees verder)

NieuwegeinYoga in Vreeswijk
Locatie: studio Yoga suits you, Oude Sluis 14 Vreeswijk
Wanneer: Tot en met 31 december 2017

Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Een les... (lees verder)

NieuwegeinKerstmarkt Nieuwegein 2017
Locatie: Handelskade, Vreeswijk
Wanneer: Op 13 december 2017

Op woensdag 13 december wordt voor de 31ste keer Vreeswijk bij Kaarslicht georganiseerd. Een unieke belevenis, waarbij het voormalige... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Nieuwegein
Terug naarEvenementen gemeente NieuwegeinEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: