Drimble

Evenementen in Meijel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Meijel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over meijel

Evenementen in Meijel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Peel en Maas staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Peel en Maas. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Meijel

FotoEvenementPlaats
MeijelJaarmarkt Meijel 2018
Locatie: Centrum
Wanneer: Op 27 juli 2018

Een groots opgezette jaarmarkt die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 27 juli. Dit betekent vele marktkramen, muziek, attracties en gezellige... (lees verder)

MeijelFiets4Daagse De Peel
Locatie: gemeenschapshuis D`n BInger in Meijel
Wanneer: Tot en met 13 juli 2018

De 43e editie van Fiets4Daagse De Peel zal worden gehouden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018.   Er kan dan weer gestart worden... (lees verder)

MeijelJaarmarkt Meijel
Locatie: Centrum Meijel
Wanneer: Op 28 juli 2017

Een groots opgezette jaarmarkt die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 28 juli. Dit betekent vele marktkramen, muziek, attracties en gezellige... (lees verder)

MeijelFiets4Daagse De Peel
Locatie: Gemeenschapshuis D`n Binger (Alexanderplein 2, 5768BE Meijel)
Wanneer: Tot en met 21 juli 2017

De 42e editie van Fiets4Daagse De Peel zal worden gehouden van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2017. Er kan dan weer gestart worden... (lees verder)

MeijelFiets4Daagse De Peel
Locatie: Start: Zalencentrum D`n Binger Meijel
Wanneer: Tot en met 29 juli 2016

De stichting Fiets4Daagse De Peel nodigt u uit om deel te nemen aan de 41e editie van Fiets4Daagse De Peel, die plaatsvindt van dinsdag 26... (lees verder)

MeijelJaarmarkt Meijel
Locatie: Centrum Meijel
Wanneer: Op 31 juli 2015

Traditioneel vindt op de laatste vrijdag van juli de Jaarmarkt in Meijel plaats. Dit zomerevenement brengt verschillende marktkramen,... (lees verder)

MeijelFiets4Daagse De Peel
Locatie: zalencentrum D`n Binger
Wanneer: Tot en met 24 juli 2015

De 40e (jubileum-editie) van Fiets4Daagse De Peel zal worden gehouden van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli 2015. Er kan dan weer gestart... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen
Terug naarEvenementen gemeente Peel en MaasEvenementen regio VenloEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Venlo:

Regio's in de provincie Limburg: