Drimble

Evenementen in Egchel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Egchel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over egchel

Evenementen in Egchel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Peel en Maas staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Peel en Maas. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Egchel

FotoEvenementPlaats
EgchelKermis Egchel
Locatie: Centrum Egchel
Wanneer: Tot en met 6 juni 2016

In Egchel, een van de kernen van de gemeente Peel en Maas, is het kermis van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni. In het centrum van... (lees verder)

EgchelSeptember arrangement
Locatie: Roggelseweg 131
Wanneer: Tot en met 15 oktober 2015

Het september arrangement is 30 nachten aan een geslotení‚  in de periode tussen 1 september en 15 oktober. (lees verder)

EgchelVroege Vogels arrangement 2015
Locatie: camping`t vossenveld
Wanneer: Tot en met 30 april 2015

Speciale arrangementen.Wij zijn geopend vanaf 15 maart en hebben diverse mogelijkheden voor eventueel een langer verblijf. Graag vertellen... (lees verder)

Egchelmaandarrangement
Locatie: Roggelseweg 131
Wanneer: Tot en met 30 april 2015

In 2015 zijn wij geopend vanaf 15 maart tot 15 oktober, en in het voor en najaar hebben wij diverse aanbiedingen. Informeer naar Uw... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Baarlo Beringe Egchel Grashoek Helden Kessel Koningslust Maasbree Meijel Panningen
Terug naarEvenementen gemeente Peel en MaasEvenementen regio VenloEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Venlo:

Regio's in de provincie Limburg: