Drimble

Evenementen in Maasdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Maasdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over maasdijk

Evenementen in Maasdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Maasdijk

FotoEvenementPlaats
MaasdijkVTM loop in Maasdijk
Locatie: Korte Kruisweg 44, Maasdijk
Wanneer: Op 30 juli 2016

Deelnemers lopen over een snel en verkeersvrij parcours en ontvangen na de eindstreep een uitstekende verzorging op het sfeervolle... (lees verder)

Maasdijk61e Ronde van Maasdijk
Locatie: Nassaustraat 10, Maasdijk
Wanneer: Op 22 juli 2015

Nieuwelingen 13.00 uur 40 km schema R Junioren 14.15 uur 65 km schema... (lees verder)

MaasdijkOpen Dag Zorgkwekerij Mil Maasdijk
Locatie: Lange Kruisweg 4, in Maasdijk
Wanneer: Op 30 mei 2015

Op zaterdag 30 mei, tussen 10.00 en 15.00 uur, biedt zorgkwekerij Mil Maasdijk de gelegenheid een kijkje in de tuin te nemen. Op de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's-Gravenzande De Lier Honselersdijk Kwintsheul Maasdijk Monster Naaldwijk Poeldijk Ter Heijde Wateringen
Terug naarEvenementen gemeente WestlandEvenementen regio HaaglandenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Haaglanden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: