Drimble

Evenementen in de Gemeente Westland

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Westland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente westland

Evenementen in de Gemeente Westland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Westland

FotoEvenementPlaats
PoeldijkLammetjesdag
Locatie: Ottoland 12, Poeldijk
Wanneer: Op 23 februari 2019

Belangstellenden, en met name kinderen, worden uitgenodigd om de pasgeboren lammetjes van de schaapskooi te komen knuffelen of de fles te... (lees verder)

MonsterOp en top Hollands
Locatie: Sporthal de Wielepet
Wanneer: Tot en met 25 november 2018

Deze feestavond zal sporthal De Wielepet omgetoverd worden tot een gezellig bruin cafe. Sterren als Frans Duijts, de gebroeders Ko, Wesley... (lees verder)

HonselersdijkVarend Corso Westland 2018
Locatie: Middel Broekweg 43, Honselersdijk
Wanneer: Tot en met 5 augustus 2018

Het varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement in het Westland met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in... (lees verder)

WateringenVarend Corso 2018 - Helemaal Hollands
Locatie: Kamrad 8, Wateringen
Wanneer: Tot en met 5 augustus 2018

Het Varend Corso is een zomers spektakel dat elk jaar door de wateren van Westland en omstreken trekt. Een uur lang kunnen de... (lees verder)

NaaldwijkDwars door de kas!
Locatie: Wilhelminaplein 13, Naaldwijk
Wanneer: Tot en met 10 juni 2018

Stel je eens voor, je fietst of wandelt over kleine weggetjes waar je aan de achterkant van een kas, die vol staat met kleurrijke... (lees verder)

NaaldwijkNederpop All Stars
Locatie: Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Wanneer: Op 19 mei 2018

Begin jaren ?80 draait alles om eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ?de bom?. Het zijn ook de... (lees verder)

NaaldwijkNiet Schieten! - Tijd voor een trio
Locatie: Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Wanneer: Op 18 mei 2018

Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris... (lees verder)

NaaldwijkPresentatieavond 18/19 - Voorproeverij
Locatie: Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Wanneer: Op 17 mei 2018

Het is de tijd van het jaar alweer! Bekende gezichten, nieuwe namen en aanstormende talenten zorgen vanavond voor een smakelijk voorproefje... (lees verder)

NaaldwijkOnder het buro - Mannetjes me plannetjes
Locatie: Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Wanneer: Op 13 mei 2018

De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens... Ze... (lees verder)

NaaldwijkLebbis - De Bovengrens
Locatie: Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Wanneer: Op 12 mei 2018

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering.... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente 's-Gravenzande De Lier Honselersdijk Kwintsheul Maasdijk Monster Naaldwijk Poeldijk Ter Heijde Wateringen
Terug naarEvenementen regio HaaglandenEvenementen provincie Zuid-Holland

Gemeenten in de regio Haaglanden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: