Drimble

Evenementen in Lopik

Hieronder staan de evenementen gehouden in Lopik. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over lopik

Evenementen in Lopik

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Lopik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Lopik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Lopik

FotoEvenementPlaats
LopikKerstmarkt Lopik 2017
Locatie: Koning Willem Alexanderplein
Wanneer: Op 15 december 2017

Deze gezellige kerstmarkt vind plaats op het Prins Willem Alexanderplein in Lopik- centrum. Dit plein ligt midden tussen de winkels.  ... (lees verder)

LopikNK Flyboarden
Locatie: Beachclub Klein Scheveningen (Den Haag)
Wanneer: Op 22 mei 2016

Het 1e Nederlands Kampioenschap Flyboarden staat voor de deur. Zondag 22 mei aanstaande is het zover, dan komen de `flyboard... (lees verder)

LopikBeleef de riviernatuur in de avonduren!
Locatie: Tiendweg 26, 3411 NB te Lopik
Wanneer: Op 25 juni 2015

Staatsbosbeheer organiseert in samenwerking met natuurmuseum de Wielewaal een bezoek aan het museum en een natuurontdekkingstocht op... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Benschop Jaarsveld Lopik Lopikerkapel Polsbroek
Terug naarEvenementen gemeente LopikEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: