Drimble

Leek Nieuws

Meer nieuws uit de Rode PijlGemeente Leek Rode PijlRegio Zuidhorn

menu leek
Bron in regio: De Midweek Leek en MarumHet WesterkwartierWelkom in Zuidhorn112 MarumStreekkrant | NoordhornWestnieuwsZuidhorn .nuOog op Leek en MarumVisvliet .comIn GrijpskerkNiezijl NuInfo LeekMidwolde infoNoordhornNuisNiebert | Nuis en NiebertGemeente GrootegastGemeente LeekGemeente MarumGemeente Zuidhorn

27 oktober 2016

17:30
De Midweek Leek en Marum
Petra Hoekstra en Alberdina Haitsma van De Wilper Boys maakten deel uit van het damesteam van de politie, die in Eibergen Wereldkampioen... Ook op:
15:24
Info Leek
IVN Leek-Nietap biedt kinderen de mogelijkheid om op zaterdagavond 29 oktober deel te nemen aan een van de zeldzame excursies van de Nachtwachter....
13:22
De Midweek Leek en Marum
Westerkwartier - De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseren tot eind dit jaar de fotowedstrijd ´Fier Westerkwartier´.... Ook op:
13:04
De Midweek Leek en Marum
Op 9 november is het vijfenveertig jaar geleden dat de Jonge Vrouwen Vereniging werd opgericht. Inmiddels is de naam veranderd in Vrouwen...
12:23
Gemeente Grootegast
Wilt u uw woning beter isoleren, of bent u zich hierop aan het oriënteren? Op 10 november a.s. organiseert het Energieloket in het Westerkwartier... Ook op:
11:56
Info Leek
Marjan Aalmoes, eigenaresse van Kapsalon Trendline aan de Hoofdstraat in Tolbert viert op 1 mei het 12,5 jarig jubileum van de kapperszaak....
11:12
De Midweek Leek en Marum
Wandelen in de natuur onder leiding van IVN Grootegast e.o. in samenwerking met Staatsbosbeheer. Dit kan om de veertien dagen vanaf...
11:12
De Midweek Leek en Marum
De Vereniging Vrienden van Beatrixoord heeft voor zaterdagavond 5 november een Drentse Toneelavond in Wegrestaurant ´In De Klaver´... Ook op:
08:42
De Midweek Leek en Marum
Veel gestelde vragen bij Biobakker van Esch zijn: ,,Wat zit er in de producten die we kopen?” en ,,Waar komt het graan van mijn brood... Ook op:
08:22
Het Westerkwartier
Leek - De band RedBeanz treedt zondagmiddag 30 oktober op in café De Oude Bank. RedBeanz laat zich inspireren door rootsrock, Americana,... Ook op:
02:52
Gemeente Leek
Er vinden praktijkoefeningen plaats bij Wereldrestaurant Breed aan de Nieuwe Streek en Vakgarage Doornbosch aan het Industriepark in Leek....

26 oktober 2016

17:18
De Midweek Leek en Marum
Leek - Jan Rooks, leerkracht van basisschool De Stapsteen in Leek, oefent in zijn vrije tijd voor de uitvoering van de komische opera... Ook op:
14:58
Info Leek
In de nacht van vrijdag 21 oktober op zaterdag 22 oktober is er een inbraak gepleegd in een woning aan de Hoofdstraat te Tolbert. De politie... Ook op:
14:54
De Midweek Leek en Marum
Leek - In de week van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november gaan de Officieren van Dienst (OvD´s) van de brandweer oefenen.... Ook op:
14:42
De Midweek Leek en Marum
en blues met ´Mosterd na de Maaltijd´ en Bluesband Stagger Lee zondag 30 oktober in Partycentrum De Halte Niekerk. De negenmans-formatie... Ook op:
12:21
De Midweek Leek en Marum
Belevenissen uit het Gymnasium ´Wiskunde is een levende hel´. Ik poets het bord, zet de banken recht en vang dit zinnetje op uit de mond...
12:21
De Midweek Leek en Marum
Leek - Bij damesmode Tulips Woman in Leek staat zaterdag 29 oktober in het teken van duurzaamheid. Die dag zal van 11.00 tot 14.00... Ook op:
10:09
De Midweek Leek en Marum
Leek - De eerste twee weken zitten er op. Heb vele handen geschud, fiets- en wandeltochtjes gemaakt en uiteraard kennisgenomen van veel... Ook op:
09:58
Info Leek
Leek - Eerder dit jaar besloot de Handelsvereniging Leek-Nietap enkele belangrijke evenementen zelf te organiseren. “Uitgangspunt...
08:22
Het Westerkwartier
Leek - ´Midweek´ wordt vanaf volgende week opgenomen in ´Westerkwartier´. De samenvoeging van de kranten heeft alles te maken met de gemeentelijke Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Enumatil Leek Lettelbert Midwolde Tolbert Zevenhuizen (GR)
Terug naarNieuws gemeente LeekNieuws regio ZuidhornNieuws provincie GroningenNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Zuidhorn:

Regio's in de provincie Groningen: