Evenementen in Kamerik

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kamerik. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kamerik

Evenementen in Kamerik

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Woerden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Woerden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kamerik

FotoEvenementPlaats
KamerikTai Chi  Tao buiten inclusief picknick
Locatie: KAMERIK HET GROENE HART
Wanneer: Op 30 juni 2018

Tai chi, een oude Chinese praktijk met meerdere modernere (maar nog steeds eeuwenoude) stijlen, wordt bepaald door de combinatie van... (lees verder)

KamerikLammetjesdag
Locatie: Boerderij de Boerinn, Kamerik
Wanneer: Op 26 maart 2016

Lammetjesdag is een gezellig gezinsuitje midden in het Groene Hart. Kinderen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Kom... (lees verder)

KamerikWinterboerderij
Locatie: Boerderij de Boerinn, Kamerik
Wanneer: Tot en met 30 december 2015

Heb jij kinderen tussen de twee en tien jaar oud die gek zijn op avontuur, knutselen en lekker actief bezig zijn? Kom dan in de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Harmelen Kamerik Woerden Zegveld
Terug naarEvenementen gemeente WoerdenEvenementen regio WoerdenEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Woerden:

Regio's in de provincie Utrecht: