Drimble

Evenementen in IJsselstein

Hieronder staan de evenementen gehouden in IJsselstein. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over ijsselstein

Evenementen in IJsselstein

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer IJsselstein staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente IJsselstein. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in IJsselstein

FotoEvenementPlaats
IJsselsteinKerstmarkt IJsselstein 2017
Locatie: centrum
Wanneer: Op 9 december 2017

De Kerstmarkt van IJsselstein mag dan wel klein zijn, het is zeker de moeite waard. Z     Voor meer informatie zie website.       (lees verder)

IJsselsteinZwangerschapsyoga
Locatie: Artemis Yogacentrum IJsselstein
Wanneer: Tot en met 7 juli 2017

Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek, emotioneel en mentaal veel in je leven. De cursus Zwangerschapsyoga biedt je een rustpunt in... (lees verder)

IJsselsteinWorkshop Liefde
Locatie: Artemis Yogacentrum IJsselstein
Wanneer: Op 4 juni 2017

Wat is Liefde? En hoe laat je de Liefde stromen?í‚ Tijdens deze dag ga je ontdekken wat Liefde voor jou betekent en hoe je je hart... (lees verder)

IJsselsteinIJsselsteinloop
Locatie: Overtoom
Wanneer: Op 3 juni 2017

De PodoXpert IJsselsteinloop wordt jaarlijks georganiseerd op de zaterdag voor Pinksteren. In 2017 vindt de loop plaats op zaterdag 3 juni.... (lees verder)

IJsselsteinEasy Eastern Yoga
Locatie: Artemis Yogacentrum IJsselstein
Wanneer: Op 17 april 2017

Wat is een beter begin van je vrije dag dan yoga en meditatie?í‚ Tijdens deze rustige 2 uur durende les komen verschillende yoga... (lees verder)

IJsselsteinYoga & Creativiteit
Locatie: Artemis Yogacentrum IJsselstein
Wanneer: Op 15 april 2017

Workshop Yoga & Intuitief schilderenHet fijne aan creativiteit is dat het onbegrensd is. De mogelijkheden zijn enorm! Het vrij laten... (lees verder)

IJsselsteinYogalessen
Locatie: Artemis Yogacentrum, Industrieweg 20 in IJsselstein
Wanneer: Tot en met 31 december 2016

Yoga betekent evenwicht, balans. Door het doen van yoga oefeningen breng je balans tussen lichaam en geest. Je wordt je bewuster van wat er... (lees verder)

IJsselsteinKlankhealing
Locatie: Artemis Yogacentrum
Wanneer: Op 18 december 2016

KlankhealingBij een klankhealing concert is sprake van een "lig"concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme... (lees verder)

IJsselsteinOntsteking Grootste Kerstboom Ter Wereld
Locatie: Podiumweg 1, IJsselstein
Wanneer: Op 10 december 2016

De Gerbrandytoren zal dit jaar voor de 18e keer worden omgetoverd tot de Grootste Kerstboom ter Wereld en feestelijk worden ontstoken... (lees verder)

IJsselsteinInfo avond voeding & vitaliteit
Locatie: Artemis Yogacentrum IJsselstein
Wanneer: Op 9 december 2016

Gratis info avondEen gezond lichaam en veel energie, dat willen we allemaal. Door stress, vermoeidheid of ziekte kunnen we echter uitgeput... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente IJsselstein
Terug naarEvenementen gemeente IJsselsteinEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: