Evenementen in Harlingen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Harlingen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over harlingen
Plaatsen in deze gemeente Harlingen Midlum Wijnaldum
Terug naar112 gemeente Harlingen112 regio Noordwest Friesland112 provincie Friesland112 Nederland

Evenementen in Harlingen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Harlingen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Harlingen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Harlingen

FotoEvenementPlaats
HarlingenKerstmarkt Harlingen 2017
Locatie: Zoutsloot
Wanneer: Op 9 december 2017

Een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: de Kerstmarkt aan de Zoutsloot.De Zoutsloter Kerstmarkt is uniek in sfeer en... (lees verder)

HarlingenSigns & Wonders
Locatie: Baptistenkerk (Lanen 65)
Wanneer: Op 18 juli 2017

Opnieuw verwelkomen wij in Harlingen het Watoto Kinderkoor uit Oeganda voor een geweldig concert vol muzikaal entertainment. Mis dit... (lees verder)

Harlingen******21% korting
Locatie: parfumerie schoonheidssalon RONA
Wanneer: Tot en met 29 oktober 2016

*************************3 dolle dagen******************************************27-28-29 oktober 2016****************ALLEEN DEZE 3 DAGEN... (lees verder)

HarlingenHarlingen Ongeschut
Locatie: Grachten centrum Harlingen
Wanneer: Op 17 september 2016

Harlingen Ongeschut vindt voor de 5e maal plaats en is een "avond- uurlijk" vaarfestijn voor open boten door de Harlinger grachten.... (lees verder)

HarlingenPaarden Marathon
Locatie: Ludigaweg, Harlingen
Wanneer: Op 13 augustus 2016

De Paarden-Marathon Harlingen wordt georganiseerd door vrienden, familie en vele vrijwilligers. weer. Er zullen 7 hindernissen worden... (lees verder)

HarlingenVlootdag Harlingen
Locatie: Haven van Harlingen
Wanneer: Op 9 april 2016

Op zaterdagí‚ 9 april 2016 tussen 11.00 uur en 17.00 uur bruist het weer in Harlingen. De Vlootdag vindt plaats aan de... (lees verder)

HarlingenZoutsloter Kerstmarkt Harlingen
Locatie: Zoutsloot, Harlingen
Wanneer: Op 12 december 2015

Op zaterdag 12 december vindt van 15.00 tot 21.00 uur de 12e editie van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen plaats. Het idee... (lees verder)

HarlingenHarlinger Visserijdagen
Locatie: Centrum Harlingen
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2015

Het festival aan de Waddenzee, dat in 2010 tot Beste Regioevenement van Nederland werd uitgeroepen, biedt de vele tienduizenden bezoekers... (lees verder)

HarlingenVlootdag Harlingen
Locatie: Havenplein, Harlingen
Wanneer: Op 11 april 2015

De Vlootdag wordt in 2015 op zaterdag 11 april van 11.00 tot 17.00 uur georganiseerd! De feestelijke start van het zeilseizoen van de... (lees verder)

HarlingenVlooienmarkt
Locatie: Feestent in het centrum (Grote Bredeplaats, Harlingen)
Wanneer: Op 14 december 2014

Deelnemers kunnen voor slechts 15 euro een plaats reserveren van 4 x 2 meter om hun verkoopwaar aan te bieden. Inschrijven voor de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Harlingen Midlum Wijnaldum
Terug naarEvenementen gemeente HarlingenEvenementen regio Noordwest FrieslandEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noordwest Friesland:

Regio's in de provincie Friesland: