Drimble

Evenementen in de Gemeente Rhenen

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Rhenen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente rhenen

Evenementen in de Gemeente Rhenen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rhenen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rhenen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Rhenen

FotoEvenementPlaats
RhenenKerstmarkt Rhenen 2017
Locatie: Centrum
Wanneer: Op 16 december 2017

  Een gezellige Kerstfair,  in het centrum staan tal van sfeervol aangeklede kerstkramen opgesteld. De kersttijd staat centraal, alles... (lees verder)

RhenenVoorjaarsconcert Cunerakerk
Locatie: Cunerakerk, Kerkplein te Rhenen
Wanneer: Op 25 april 2015

Op zaterdag 25 april hopen koor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom en het Krimpens Mannenkoor o.l.v. Hams van Blijderveen... (lees verder)

RhenenOuwehands Winterland
Locatie: Ouwehands Dierenpark
Wanneer: Tot en met 1 februari 2015

Winterpret, knusse kampvuren, gezellige kraampjes met heerlijke lekkernijen en hoge kerstbomen vol sfeervolle lichtjes. Van 20 december... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Elst (UT) Rhenen
Terug naarEvenementen regio HeuvelrugEvenementen provincie Utrecht

Gemeenten in de regio Heuvelrug:

Regio's in de provincie Utrecht: