Drimble

Evenementen in de Gemeente Houten

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Houten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente houten

Evenementen in de Gemeente Houten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Houten staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Houten. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Houten

FotoEvenementPlaats
SchalkwijkEnge Buren - Vreemde Vogels
Locatie: de Wiese
Wanneer: Op 17 november 2018

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het... (lees verder)

SchalkwijkMarjolein Meijers - Van Berini tot Solex
Locatie: De Wiese
Wanneer: Op 19 oktober 2018

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini`s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma... (lees verder)

't GoyLoeren bij de Boeren
Locatie: Fiets?t Goy ligt in een prachtige omgeving, kom daarom op de fiets naar het festival! Parkeer je fiets bij boer Vernooij. Vanaf Boer...
Wanneer: Op 8 juli 2018

Op zondag 8 juli vindt Loeren bij de Boeren plaats. Loeren bij de Boeren is een zomers en sfeervol festival met goede muziek (Janne Schra,... (lees verder)

HoutenBevrijdingsfeest Oude Dorp Houten
Locatie: Oude Dorp
Wanneer: Tot en met 6 mei 2018

Bevrijdingsfeest Oude Dorp Houten Voor de tweede keer zal dit jaar het Bevrijdingsfeest op Het Oude Dorp in Houten van 20:00 - 01:00 uur... (lees verder)

HoutenMEGA SNUFFELMARKT
Locatie: Expo Houten
Wanneer: Op 18 februari 2018

Op zondag 18 februari organiseren wij een MEGA Snuffelmarkt met mooie, oude spullen in Expo Houten hét evenementencentrum.   Vanaf 9:00... (lees verder)

HoutenOpen Dag Schilderen
Locatie: Houtense Helden De Slinger 2
Wanneer: Op 17 februari 2018

Heb je ooit een Vermeer willen hebben, dan is het nu jouw kans om deze te maken. De dame met de witte parel!! Je maakt gelijk kennis met... (lees verder)

HoutenParaview Spirituele Paranormaalbeurs Houten 2018
Locatie: Expo Houten,
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 jan. 2018 zal er voor de 7de keer in Houten de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden.... (lees verder)

HoutenSieradenbeurs Houten 2018
Locatie: Expo Houten,
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018 wordt voor de 6de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Expo Houten te Houten. Diverse standhouders... (lees verder)

HoutenHalve Finale Ouderen Songfestival 2017
Locatie: Theater Aan De Slinger
Wanneer: Op 15 oktober 2017

Al meer dan 25 jaar biedt het Ouderen Songfestival jaarlijks een podium aan gepassioneerde 55+-zangtalenten uit heel Nederland. Alleen, als... (lees verder)

HoutenParaview Paranormaalbeurs 7 & 8 jan. 2017 Houten
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
Wanneer: Tot en met 8 januari 2017

PARANORMAALBEURS IN EXPO HOUTEN Op zaterdag 7 en zondag 8 jan. 2017 zal er voor de 6de keer in Houten de Paraview Paranormaalbeurs van... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente 't Goy Houten Schalkwijk Tull en 't Waal
Terug naarEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie Utrecht

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: