Drimble

Evenementen in Enkhuizen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Enkhuizen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over enkhuizen

Evenementen in Enkhuizen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Enkhuizen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Enkhuizen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Enkhuizen

FotoEvenementPlaats
EnkhuizenKoopzondag Enkhuizen
Locatie: Tussen Twee Havens 1, Enkhuizen
Wanneer: Tot en met 31 december 2021

Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag in Enkhuizen. Een uitgelezen mogelijkheid om even lekker rustig te `fun`... (lees verder)

EnkhuizenCompagnie draait door!
Locatie: Spoorstraat 10, Enkhuizen
Wanneer: Tot en met 14 december 2019

Een gezellige maandelijkse borrelavond in Herberg de Compganie. De muziek wordt verzorgd door een DJ, daarnaast is er ruimte voor een... (lees verder)

EnkhuizenCulinaire Biertour Enkhuizen (herfst)
Locatie: Westerstraat 84, Enkhuizen
Wanneer: Op 10 november 2019

Op een dag, 6 verschillende bieren proeven, samen met 6 verschillende culinaire gerechtjes? Tijdens de Culinaire Biertour Enkhuizen kan... (lees verder)

EnkhuizenOudhollandse kermis
Locatie: Wierdijk 18, Enkhuizen
Wanneer: Tot en met 27 oktober 2019

Tijdens deze feestelijke week genieten kinderen, ouders en grootouders ouderwets van de verschillende, gratis kermisattracties uit de jaren... (lees verder)

EnkhuizenAvond in het buitenmuseum
Locatie: Wierdijk 12, Enkhuizen
Wanneer: Op 26 oktober 2019

Het buitenmuseum is met meer dan duizend olielampen verlicht, alle huisjes zijn geopend, verschillende ambachten worden gedemonstreerd en... (lees verder)

EnkhuizenKlipperrace
Locatie: Compagnieshaven 3, Enkhuizen
Wanneer: Tot en met 13 oktober 2019

De Klipperrace is een zeilevenement voor traditionele zeilschepen op het IJsselmeer. De wedstrijd wordt ieder jaar in oktober gehouden voor... (lees verder)

EnkhuizenKoopkorenfestival
Locatie: Patershof 4, Enkhuizen
Wanneer: Op 6 oktober 2019

Het Koopkorenfestival op zondag 6 oktober belooft een bruisend geheel te worden. Koren geven ?s middags klank en kleur aan de Enkhuizer... (lees verder)

EnkhuizenDijkmarkt
Locatie: Dijk 74, Enkhuizen
Wanneer: Tot en met 6 oktober 2019

Tijdens koopzondag in Enkhuizen vindt op de Dijk en het Venedie weer de gezellige Dijkmarkt plaats. Er zijn kramen met kleding, antiek,... (lees verder)

EnkhuizenHeksendag
Locatie: Kooizandweg 12, Enkhuizen
Wanneer: Op 5 oktober 2019

Tijdens Heksendag wordt het weer ?Griezelig Gezellig? in Sprookjeswonderland. Op deze speciale zaterdag viert Heks Hupsakee, de... (lees verder)

EnkhuizenVogelexcursie Marker Wadden
Locatie: Tussen Twee Havens 1, Enkhuizen
Wanneer: Op 29 september 2019

De broedvogels hebben de Marker Wadden grotendeels verlaten en we bekijken nu welke trekvogels het eiland gebruiken als tussenstop. Welke... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Enkhuizen
Terug naarEvenementen gemeente EnkhuizenEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: