Drimble

Evenementen in Elsloo (FR)

Hieronder staan de evenementen gehouden in Elsloo (FR). De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over elsloo (fr)

Evenementen in Elsloo (FR)

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ooststellingwerf staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ooststellingwerf. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Elsloo (FR)

FotoEvenementPlaats
Elsloo (FR)Vollemaanwandeling bij Buitencentrum Drents-Friese Wold
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 19 mei 2019

De volle maan zorgt voor de enige verlichting in de duisternis. Heb je wel eens ervaren dat maanlicht, net als zonlicht schaduwen werpt? ... (lees verder)

Elsloo (FR)Spirit of Nature
Locatie: Eethuis Aekingerzand, Canada 3, Elsloo
Wanneer: Op 1 juli 2017

Ervaar je verbinding met de natuur Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer, een eigen ?energie? en het kan verrijkend zijn om je... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Appelscha Donkerbroek Elsloo (FR) Fochteloo Haule Haulerwijk Makkinga Nijeberkoop Oldeberkoop Oosterwolde Ravenswoud Waskemeer
Terug naarEvenementen gemeente OoststellingwerfEvenementen regio StellingwerfEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Stellingwerf:

Regio's in de provincie Friesland: