Drimble

Evenementen in Eemnes

Hieronder staan de evenementen gehouden in Eemnes. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over eemnes

Evenementen in Eemnes

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Eemnes staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Eemnes. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Eemnes

FotoEvenementPlaats
EemnesGratis zang workshop bij Vrouwenkoor Once Again
Locatie: Koorhuys in Eemnes
Wanneer: Op 21 februari 2018

Op woensdagavond 21 februari 2018 houdt Vrouwenkoor Once Again een gratis zangworkshop voor geïnteresseerde zangers (in spe). Tijdens haar... (lees verder)

Eemnes6-Kamp KPJ Eemnes
Locatie: Stadswijksingel 1, Eemnes
Wanneer: Op 25 mei 2017

Op donderdag 25 mei is het weer zo ver, KPJ Eemnes organiseert dan de 6e editie van de zeskamp. Voor alle leden, niet leden, oud-leden,... (lees verder)

EemnesBier & Spijs
Locatie: Eemweg 112, Eemnes
Wanneer: Op 5 april 2016

ER GAAT EEN CULINAIRE (BIER)WERELD VOOR U OPEN! Kom culinair genieten van een bijzondere bier-/spijsavond bij Polderrestaurant De Haven... (lees verder)

EemnesBEL-Art expositie
Locatie: Zuidersingel 5, Eemnes
Wanneer: Tot en met 15 januari 2015

Op 20 november wordt om 17.00 uur de 22e editie van BEL-Art geopend. Tijdens deze expositie is een samenwerkingsverband te zien van dichter... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Eemnes
Terug naarEvenementen gemeente EemnesEvenementen regio AmersfoortEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Amersfoort:

Regio's in de provincie Utrecht: