Drimble

Evenementen in Voerendaal

Hieronder staan de evenementen gehouden in Voerendaal. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over voerendaal

Evenementen in Voerendaal

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Voerendaal staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Voerendaal. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Voerendaal

FotoEvenementPlaats
VoerendaalKerstconcert harmonieorkest Muziekvereniging Voerendaal
Locatie: Laurentiuskerk
Wanneer: Op 23 december 2018

Het harmonieorkest van onze muziekvereniging zal een kerstconcert ten gehore brengen, in samenwerking met de klarinet- en koperensembles... (lees verder)

VoerendaalOpluisteren heilige mis
Locatie: Laurentiuskerk
Wanneer: Op 16 december 2018

Op zondag 16 december luistert de drumband van onze vereniging om 10.30 uur de heilige mis, de derde advent, op in de Laurentiuskerk in... (lees verder)

VoerendaalSpooky music, durf je te komen?
Locatie: Cultureel Centrum de Borenburg
Wanneer: Op 3 november 2018

DURF JIJ TE KOMEN ?????? De spannendste tijd van het jaar is weer daar: Halloween! Ook in Voerendaal wemelt het van de heksen en vampiers.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Klimmen Ransdaal Voerendaal
Terug naarEvenementen gemeente VoerendaalEvenementen regio ParkstadEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Parkstad:

Regio's in de provincie Limburg: