Drimble

Evenementen in Venray

Hieronder staan de evenementen gehouden in Venray. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over venray

Evenementen in Venray

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Venray staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Venray. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Venray

FotoEvenementPlaats
VenrayBedrijvenronde Venray
Locatie: Meerdere deelnemende bedrijven in de gemeente Venray
Wanneer: Op 15 april 2018

Bedrijvenronde Venray is een nieuw initiatief van Junior Kamer Venray om u de kans te geven op zondag 15 april 2018 een kijkje te kunnen... (lees verder)

VenraySinterklaas intocht Venray 2017
Locatie: Grote Markt
Wanneer: Op 19 november 2017

Ook dit jaar zal Sint op de zondag na zijn aankomst in Nederland naar Venray komen. Hij hoopt dat er weer heel veel kinderen op hem staan... (lees verder)

Venrayrouwverwerking bij de jeugd
Locatie: Yarden&Goemans uitvaartzorg,Keizersveld 54,Venray
Wanneer: Op 21 maart 2017

?Mijn masker af?. Een plek ví³í³r en dí³í³r jongeren in rouw en hun omgeving. Wij zijn een groep jonge mensen met ieder een eigen... (lees verder)

VenrayThema-avond Jeugd en Rouwverwerking-
Locatie: Yarden & Goemans Uitvaartzorg, Keizersveld 54, VENRAY..
Wanneer: Op 21 maart 2017

?Mijn masker af?. Een plek ví³í³r en dí³í³r jongeren in rouw en hun omgeving. Wij zijn een groep jonge mensen met ieder een eigen... (lees verder)

VenrayYarden kerstconcert
Locatie: De Witte Hoeve - Gasstraat 5 in Venray
Wanneer: Op 18 december 2016

Yarden kerstconcertOp zondag 18 december 2016 verzorgt Yarden in Limburg haar jaarlijks Kerstconcert in de Witte Hoeve in Venray. Wij... (lees verder)

VenrayKermis Venray
Locatie: Centrum Venray
Wanneer: Tot en met 10 augustus 2016

De Venrayse kermis telde vorig jaar 68 attracties, waarvan er 15 nog nooit eerder in Venray te bewonderen zijn geweest. In 2016 zal de... (lees verder)

Venray32ste Fietsvierdaagse Venray
Locatie: 32ste Fietsvierdaagse Venray
Wanneer: Tot en met 29 juli 2016

De 32e Fietsvierdaagse gaat u verrassen met sportieve gezelligheid. De organisatie van de fietsvierdaagse is momenteel druk bezig met de... (lees verder)

VenraySieraden: Geloof, Hoop en Liefde
Locatie: Venrays Museum
Wanneer: Tot en met 29 mei 2016

In de nieuwe tentoonstelling Sieraden: Geloof, Hoop en Liefde laat het Venrays Museum zien dat sieraden, in tegenstelling tot wat Van Dale... (lees verder)

VenrayMeimaand sportmaand
Locatie: Gehele binnenstad Venray
Wanneer: Op 29 mei 2016

Ter voorbereiding op de Fietsvierdaagse Venray wordt in 2016 voor de zevende keer een prachtige gezinsfietstocht georganiseerd. In het... (lees verder)

VenrayPrijsuitreiking Raadselige Roos
Locatie: Dans- en Partycentrum Anno `54 (Raadhuisstraat 6, Venray)
Wanneer: Op 24 januari 2016

Zondag 24 januari 2016 reikt burgemeester Hans Gilissen de prijzen uit aan de winnaars van de 23ste editie van de schrijfwedstrijd... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn
Terug naarEvenementen gemeente VenrayEvenementen regio VenrayEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Venray:

Regio's in de provincie Limburg: