Drimble

Evenementen in Schinnen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Schinnen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over schinnen

Evenementen in Schinnen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Beekdaelen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Beekdaelen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Schinnen

FotoEvenementPlaats
SchinnenKunstInSchinnen
Locatie: 40 locaties in Schinnen
Wanneer: Tot en met 15 oktober 2017

Op 14 en 15 oktober 2017 wordt in de Gemeente Schinnen voor de 7e keer het tweejaarlijkse cultuurevenement "KunstInSchinnen" georganiseerd.... (lees verder)

SchinnenToneeluitvoering "D`r Bokseboam"
Locatie: Noeber Beemden (Burgemeester Pijlsstraat 5, Schinnen)
Wanneer: Tot en met 3 december 2014

Op zaterdag 22, zaterdag 29, zondag 30 november en woensdag 3 december a.s. geeft Toneelvereniging St. Joseph weer een uitvoering van een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade
Terug naarEvenementen gemeente BeekdaelenEvenementen regio SittardEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Sittard:

Regio's in de provincie Limburg: