Evenementen in Schiedam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Schiedam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over schiedam
Plaatsen in deze gemeente Schiedam
Terug naar112 gemeente Schiedam112 regio Rijnmond West112 provincie Zuid-Holland112 Nederland

Evenementen in Schiedam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schiedam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schiedam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Schiedam

FotoEvenementPlaats
SchiedamKids Powerrr Event
Locatie: Boerderij Landvreugd
Wanneer: Op 6 oktober 2018

Ben jij een kind dat houdt van lekker buiten zijn? Een meisje dat geen typisch meisje-meisje is? Dat misschien best wel eens in een roze... (lees verder)

SchiedamInternationale Kattententoonstelling Felikat
Locatie: Margriethal
Wanneer: Tot en met 16 september 2018

Internationale kattententoonstelling in Schiedam Op 15 en 16 september vindt in de Margriethal een internationale kattententoonstelling... (lees verder)

SchiedamJurassic Kingdom: Waar Dino`s tot leven komen
Locatie: Prinses Beatrixpark 1, Schiedam
Wanneer: Tot en met 29 juli 2018

Dino?s zijn hip! In het Beatrixpark in Schiedam reis je deze zomer meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en waan je je tussen de... (lees verder)

SchiedamRommelmarkt
Locatie: De Ark in Schiedam
Wanneer: Tot en met 24 maart 2018

Op vrijdag 23 maart en op zaterdag 24 maart a.s. organiseert de protestante wijkgemeente De Ark weer hun jaarlijkse rommelmarkt. Elk jaar... (lees verder)

SchiedamKerstmarkt Schiedam 2017
Locatie: Stadserf,
Wanneer: Tot en met 15 januari 2018

Winterland SchiedamEen ijsbaan in een sprookjesachtige sfeer, knapperende haardvuren, warme glühwijn en heerlijke winterse gerechten.... (lees verder)

SchiedamSuikerzoet Filmfestival
Locatie: Vijgensteeg 2, Schiedam
Wanneer: Tot en met 19 november 2017

Op 11 unieke locaties in het historische centrum van Schiedam zijn gratis films te zien tijdens het SuikerZoet FilmFestival. Gratis films... (lees verder)

SchiedamPiet Paaltjens Parade
Locatie: Lange Haven 141, Schiedam
Wanneer: Tot en met 1 november 2017

Een romantisch festival met een donker randje. 150 jaar geleden werd dichtbundel ?Snikken en Grimlachjes? uitgegeven bij Drukkerij en... (lees verder)

SchiedamDe liefde maakt dorstig
Locatie: Buitenhavenweg 34, Schiedam
Wanneer: Tot en met 30 september 2017

Eens in de zoveel tijd kom je bij een toneelstuk dat zo pakkend is en zo bomvol emotie zit en dat het je vanaf het 1e moment raakt. In de... (lees verder)

SchiedamFilm op `t Erf
Locatie: Stadserf 2, Schiedam
Wanneer: Tot en met 2 september 2017

Tijdens Film op ?t Erf wordt het Stadserf in Schiedam omgetoverd tot pleinbioscoop. Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kijk je films... (lees verder)

SchiedamWhere we`ve met
Locatie: Broersvest 121, Schiedam
Wanneer: Tot en met 26 augustus 2017

Waar ranja naast wijn wordt gedronken en pingpong naast gitaar wordt gespeeld. Waar iedereen zichzelf is en toch verrassend veel gemeen... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Schiedam
Terug naarEvenementen gemeente SchiedamEvenementen regio Rijnmond WestEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rijnmond West:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: