Drimble

Evenementen in Sassenheim

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sassenheim. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sassenheim

Evenementen in Sassenheim

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Teylingen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Teylingen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sassenheim

FotoEvenementPlaats
SassenheimOldtimerfestival
Locatie: Parklaan 96, Sassenheim
Wanneer: Op 1 september 2019

Oldtimerfestival Op het eiland en op de rode loper worden oldtimers gestald met daaromheen kraampjes en activiteiten die op oldtimers zijn... (lees verder)

SassenheimOpen Rondleidingen Eendenkooi
Locatie: Menneweg 165, Sassenheim
Wanneer: Tot en met 6 juli 2019

De open rondleidingen van de Eendenkooi Warmond zullen dit jaar plaatsvinden op: * vrijdag 17 mei, start 19:30 uur * zaterdag 18 mei, start... (lees verder)

SassenheimConcours Adest Musica
Locatie: Parklaan 96, Sassenheim
Wanneer: Op 6 juli 2019

Concours Adest Musica Park Rusthoff, Sassenheim (lees verder)

SassenheimVrije Tijd Festival
Locatie: Parklaan 96, Sassenheim
Wanneer: Op 15 juni 2019

Vrije Tijd Festival Verenigingen uit Teylingen presenteren zich op het eiland met tal van activiteiten en demonstraties. Toegang gratis,... (lees verder)

SassenheimWijn op het Plein in Sassenheim
Locatie: Voorhavenkwartier 51, Sassenheim
Wanneer: Op 26 mei 2019

Op zondag 26 mei van 14:00 tot 19:00 uur wordt het Voorhavenkwartier in Sassenheim omgetoverd tot een gezellig wijnfestival. Met meer dan... (lees verder)

SassenheimMrs Einstein
Locatie: J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Wanneer: Op 25 mei 2019

Het gaat goed met de Nederlandse koe. Het platteland is ongekend populair. Daarom komen voor het eerst sinds 1952 de wereld cowboydagen... (lees verder)

SassenheimHavenfestival Sassenheim
Locatie: Oude Haven 11, Sassenheim
Wanneer: Op 19 mei 2019

Het Havenfestival gaat op eigen benen staan, Datum veranderd, concept blijft hetzelfde.  Op zondag 19 mei maken we er weer een muzikaal... (lees verder)

SassenheimBeperkt Houdbaar
Locatie: J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Wanneer: Op 18 mei 2019

Het trio Beperkt Houdbaar improviseert een complete comedyfilm, met alles erop en eraan. Álles. Aan de hand van de inbreng van het publiek... (lees verder)

SassenheimFilm: Demain tout Commence
Locatie: J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Wanneer: Op 16 mei 2019

Samuel leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk zonder zich veel te... (lees verder)

SassenheimSteve van der Wagt
Locatie: J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Wanneer: Op 11 mei 2019

Steve?s Guitarschool: een begrip in Teylingen. Steve zijn passie voor muziek weet hij met veel enthousiasme over te brengen op zijn... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Sassenheim Voorhout Warmond
Terug naarEvenementen gemeente TeylingenEvenementen regio BollenstreekEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Bollenstreek:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: