Evenementen in Roermond

Hieronder staan de evenementen gehouden in Roermond. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over roermond

Evenementen in Roermond

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Roermond staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Roermond. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Roermond

FotoEvenementPlaats
RoermondWORKSHOP Omgaan met Emoties
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 3 april 2019

WORKSHOP Omgaan met Emoties Ben jij of ken je iemand die het moeilijk vindt om boosheid (op een goede manier) te uiten? De groep Omgaan met... (lees verder)

RoermondMindfulness
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 5 maart 2019

Mindfulness  Zou je soms even geen somberheid, gepieker, angst of pijn willen ervaren? Mindfulness helpt je om je aandacht te richten... (lees verder)

RoermondSociale vaardigheden jong volwassenen
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 20 februari 2019

Sociale Vaardigheden Jong Volwassenen   Veel mensen vinden het lastig om contact te leggen en te onderhouden. De cursus Sociale... (lees verder)

RoermondWorkshop Vertrouwen/zelfvertrouwen
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 18 februari 2019

Vertrouwen/ zelfvertrouwen Heb jij het idee dat je (te) veel voor anderen doet of dat jij je (te) afhankelijk voelt van de mening van... (lees verder)

RoermondWorkshop Sociale Vaardigheden
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 18 februari 2019

Sociale Vaardigheden   Veel mensen vinden het lastig om contact te leggen en te onderhouden. De cursus sociale vaardigheden is voor... (lees verder)

RoermondLessen in geluk
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 29 januari 2019

Lessen in geluk   Heb jij het gevoel dat het vaak tegenzit in het leven? Ben jij op zoek naar wat geluk is, maar weet je niet hoe en... (lees verder)

RoermondWorkshop Uit de schaduw van de ander
Locatie: AMW-ML
Wanneer: Op 24 januari 2019

Uit de schaduw van de ander   Zit (of zat) jij in een pijnlijke relatie? De groep Uit de schaduw van de ander is voor vrouwen die... (lees verder)

RoermondWorkshop Een goedslaappatroon ontwikkelen
Locatie: CJG-ML
Wanneer: Op 11 december 2018

Positief opvoeden Het CJG geeft regelmatig workshops vanuit de methodiek Positief Opvoeden (Triple P). De workshops en lezingen duren 2 uur... (lees verder)

RoermondDe Remunjse Geis Zingk Kers
Locatie: TheaterHotel De Oranjerie
Wanneer: Op 9 december 2018

Een cross-over kerstmatinee uitgevoerd door het koor van de Remunjse Geis in samenwerking met  het Symfonie Orchestra Rosgialverde,... (lees verder)

RoermondWorkshop Omgaan met ruzie en agressie bij kinderen
Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg
Wanneer: Op 4 juli 2018

Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn wel eens boos. Maar als dit vaak gebeurt of als broers en zussen elkaar thuis steeds in de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Herten Roermond Swalmen
Terug naarEvenementen gemeente RoermondEvenementen regio RoermondEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Roermond:

Regio's in de provincie Limburg: