Drimble

Evenementen in Rijswijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rijswijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rijswijk

Evenementen in Rijswijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rijswijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rijswijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rijswijk

FotoEvenementPlaats
RijswijkMessiah
Locatie: Bonifatiuskerk
Wanneer: Op 30 november 2018

Blijdschap, verdriet, verwondering, dankbaarheid?. alle emoties komen voorbij, in wondermooie melodieën die recht tot het hart... (lees verder)

RijswijkInternationale Kattententoonstelling
Locatie: De Schilp
Wanneer: Tot en met 4 november 2018

Internationale kattententoonstelling in Rijswijk Op 03 en 04 november vindt in De Schilp een internationale kattententoonstelling plaats... (lees verder)

RijswijkWorkshop voetreflex- en meridiaanmassage
Locatie: in Praktijk voor Reflexzonetherapie `8`
Wanneer: Op 10 juni 2018

De massage is een combinatie van verschillende massagetechnieken o.a. uit de reflexologie, acupressuur en polariteitmassage. Lekker veel... (lees verder)

RijswijkWorkshop voetreflex en meridiaan massage
Locatie: Praktijk voor Reflexzonetherapie `8`
Wanneer: Op 24 maart 2018

Aan het eind van deze workshop kan je een heerlijke, ontspannende, massage geven. Oí³k als je geen ervaring met massage hebt. Je weet dan... (lees verder)

RijswijkKerstmarkt Rijswijk 2017
Locatie: Oud Rijswijk
Wanneer: Op 15 december 2017

Christmas shoppingnight in Dickens Sfeer. Door heel Oud Rijswijk wordt de kerstsfeer benadrukt middels warme chocolademelk,... (lees verder)

RijswijkGratis foto van uw huisdier bij Dierenshop Rijswijk
Locatie: Huis te Landelaan 45-47, 2283VA Rijswijk
Wanneer: Op 30 oktober 2016

Op zondag 30 oktober komt Digitaalfoto.com, de professionele specialist op het gebied van huisdierenfotografie, bij Dierenshop Rijswijk aan... (lees verder)

RijswijkBrei- en Haakdagen
Locatie: De Broodfabriek
Wanneer: Tot en met 23 april 2016

De enige echte nederlandse breidagen (en haakdagen) zijn wederom in Rijswijk (ZH), vlak bij Den Haag! Meer dan 55 stands met uitsluitend... (lees verder)

RijswijkNeuzelbeurs
Locatie: De Broodjesfabriek in Rijswijk
Wanneer: Tot en met 13 maart 2016

De Neuzelbeurs vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk en is met meer dan 350 kramen de grootste koopjes markt van de regio. U bent... (lees verder)

RijswijkPasar Malam Rijswijk
Locatie: De Broodfabriek (Volmerlaan 12, Rijswijk (ZH))
Wanneer: Tot en met 6 maart 2016

Laat u tijdens de Pasar Malam Rijswijk van dit weekend verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten,... (lees verder)

RijswijkErvaar India dag
Locatie: Art of Living centrum (Haagweg 78, Rijswijk)
Wanneer: Op 24 januari 2016

Heb je altijd meer over India willen weten? Kom dan naar de "Ervaar India Dag" in Rijswijk. Er zullen verschillende interessante workshops... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Rijswijk
Terug naarEvenementen gemeente RijswijkEvenementen regio HaaglandenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Haaglanden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: